heltidssemester?

Jaha, då var sommarens arbetsschems över och jag går nu på heltidssemester. Skulle varit kul men känner redan, vafan! Kommer klättra på väggarna snart om jag inte får något cash-givande att göra!!

Helgen har jag spenderat till Malmöfestivalen som igen var ett kärt återseende! :) Var först med min bror och hans kompis, sedan kom min brors flickvän och vi gick och åt alla + efterrätt. Min bror konstaterad till vår överdrivet kladdiga efterrätt att jag och Emma borde inte få äta in public! =) Emma gick hem och la sig tidigt, trött efter jobbet!! Jag och min bror jag och strosade lite, köpte lampa, lyssna på lite konserter, kolla in danstävling - som vi sen missade resultatet över och undrar vilka som fick åka och representera scandinavien??
Träffade senare på kvällen en massa fina sakande ansikten! Emmy min gamla sambo från Stockholmstiden! Riktigt kul och träffa henne igen! Tyvärr hade hon examen på lördagsmorgonen så blev tidigt för henne med! Sen mötte vi upp Harsten och hans flickvän Anna som visade sig vara riktigt trevlig!! Tobbe kom förbi mig en sväng med och sa hej!! :) Det gillades! Och efter många om och men så fick jag med mig mitt sällskap bort till Folketspark för att träffa saknade Robin! Blev så glad när jag såg honom!! Satt vi lite där med  han och hans kompis som var riktigt full och roade sig med att skicka oläsliga sms till oss andra!! :D
Hoppas hoppas hoppas på att det snart kan bli en ny Malmö helg och träffa alla! Eller det gänget igen, Harsten, Anna & Robin + fler?  Gärna en helkväll med Emmy snart med! Vi har nog en hel del att gå igenom!! :)

Upp på lördag morgon och iväg och köpte frukost till mig Fredrik ( min bror) och emma! uppskattat!! Spelade lite Wii tillsammans!! Alltid lika roligt! Sen blev det gång tillslut ruch mot tåget! Hade vi varit 5sekunder senare hade jag missat tåget! PUH!!
Snabbt handla och fixa inför kvällen kräftskiva som blev lyckad! En härlig kväll tillsammans med Sofie, Jimmy och Christoffer! Mycket mycket mat, för mycket mat! Sång och härliga minnen! Och efter att ha sett dagens resultat så kan man tro att det bra är jag och jimmy som var där igår, 90%av bilderna är på oss två!


RSS 2.0