luleå here I come!

Nu är tiden strax där, klockan fyra beger jag mig mot malmö för att möta upp mina kära kollegor! :)
Stänga väskorna och gå nu!

Ha en mysig helg alla - min kommer vara lajban! :)
/L

färdig packad?

Ligger i sängen nu och bara tänker på allt och ingenting! Vet inte ens om jag får ett vettigt svar?

Imorgon bär det av tillsammans med Sebastian, Mange och Ida till Luleå för att avverka en grym jobbehelg och förhoppningsvis ha sjukt kul tillsammans! vilket jag inte tvivlar på =)
Pckningen är inte klar, man jag kan aldrig packa klart innan, inte helt iaf! Jag ska iaf lägga mig och somna sött till os. Har en hel del att ordna med innan jag åker imorgon med! :)

Önskar dig en trevlige helg om inte annat!
/L


kände paniken flåsa mig i nacken

Oh herre! Det bara slog mig helt plötsligt - behöver jag pass till inrikes!?!  I was about to put on a freakshow! Men S lugnade mig ganska snabbt! För engångs skull har jag helt ärligt inte hundra koll på var mitt pass är mitt i röran, för röra är vad jag har nu, man kanske ska ta sig i kragen? Det får nog bli lite så ikväll! Rydda undan lite så jag kan ordentligt kolla vad jag ska ha med mig - gillar inte att packa. Hade varit så smidigt om man bara hade kunde ta med sig själv sen kommer det man vill ha på sig just då till platsen! Eller också om man fått i jätte mycket på liten plats, det hade jag gillat. Ni som känner mig kan packa en väska med bara skor...

Hela denna packningshysterin får mig att tänka tillbaka till när vi körde lite "smart packning" i skolan och vi skulle redovisa vår 1-veckas packning till Turkiet - alla fick redovis utom jag! Haha :) Men jag bättrade mig och blev väldigt duktig på det tillslut! :) och måste säga, det har jag märkt på min packning alla gånger jag varit iväg sen dess - Tack BM

/L


front page?

Kanske inte riktigt, men man vet aldrig! =) Idag var lokal tidningen här och gjorde sittereportage om mig och mitt företag!! Kul, men sen åkte deras kamera fram och det kändes väl lagom kul, ställa frågor till mig och fota samtidigt, då vet vi hur vackert det fotot blir ;) hihi! vi får väl se, lite på dom! Hoppas jag senare ska kunna länka till det med!

Nu snart ska jag iväg på en ny liten interjuv, den har dock inget med företaget att göra! Dom från mitt gamla gym hörde ju av sig i förra veckna och frågade om jag ev var intresserad av att börja hjälpa till där lite igen, så ska dit ock se vad dom har tänkt sig! Men gör gärna något litet där! :)



onsdag morgon

Sitter fortfarande i malmö i mitt vanliga hotellrum - skulle ta tåget hem til österlen imorse kl 09.19 men det blev inställt pga dåliga vagnar. Så nu hoppas jag för allt i världen att 11.19tåget går annars är jag ganska körd med interjuven kl. 13.30. i cross my fingers!
Har en kännsla av stress inom mig för detta - skulle inte förvåna mig om det är något som krachar på vägen - its just my luck! För jag kan inte ha så lycka två dagar på rad, efter gårdag menar jag!
Nu ska jag gå och klä på mig och ta mig till stationen! Kan inte ni som läser detta lämna ett litet spår efter er, för min skull? :) /L

bättre än jag väntat mig

idag var jag på uppdraget! Så kul, så härliga, så varma, så bra! Det var verkligen jätte roigt där idag och det stora resultatet av det hel kommer vara nästa lördag, den 6 mars! Håll utkik då ;)
Kan inte berätta för mkt nu, och helt ärligt så orkar jag nog inte heller - är så trött. vila huvudet på kudden nu hade gjort sig fint! :)

stort i tidningen

Idag fick jag ett väldigt trevligt uppdrag på mig! Sken som solen när jag läste det! Tack! Denna veckan kommer minst sagt bli intensiv - jag stormtrivs! =)

Måndag - kontorsarbete + bokningar
Tisdag - rep inför uppdraget i Malmö
Onsdag - interjuv med en tidning, interjuv
Torsdag - Åker till Luleå för uppdrag
Fredag - Luleå
Lördag - Luleå
Söndag - Luleå
Måndag - hemfärd från Luleå


Har även fått lite smyginfo om vilka mer som kommer vara på uppdrag - Luleå! Åh, det kommer bli så roligt! jag kommer inte få en lugnstund, kommer nog inte ens få sova ifred! :) Detta kommer bli så roligt mina vänner! inte nog med att det blir en super jobbhelg så ska jag sätta nytt personligt rekord i "längst norrut"! Har nog aldrig, vad jag vet varit så nära nordpolen innan! Sova med termobyxor?


rädd för lyxfällan

förmiddagen har jag ägnat åt att skaffa in nödvändiga saker inför morgondagen! puh! nu tor jag nog i princip allt är förberett så långt jag kan! Det visar sig imorgon! :)
Idag när jag rusade på stan sprang jag på en vän som också har startat eget företag vi pratade lite om det och kom fram till att vi båda är livrädda för att vi ska göra något ekonomiskt fel och hamna i lyxfällan eller liknande! hehe, antagligen överdrev vi oss en aning, men tanken på att gör fel - inte lockande
/L


ända in i tv-soffan

 

sitter här ikväll och kollar på let´s dance. Är intresserad av dans också men måste väl ändå påstå att jag bär med mig jobbet överallt, ända in i tv-soffan! Dom dansar olika danser, alla bär olika historier, allt tar på sig olika karaktärer! Det gäller inte bara i dansstegen utan också viktigt att stylingen stämmer och framförallt sminket. Knallröda läppar klär sig inte i alla danser kan jag tycka.
Vilken dröm det hade varit att få varamed vecka efter vecka och ta fram dessa karaktärer så dom också ska passa deras personliga personlighet. Jag hade stormtrivts!! :) Och få planera ihop det med kläder och hår - hela paketet, vilken lyx!

/L


hittar jag inget idag så..

Idag är i princip sista chansen jag har att hitta det - skulle aldrig tro det skulle vara så svårt

ber så hemskt mycket om ursäkt

Förlåt förlåt förlåt och återigen förlåt! Bloggande har inte varit den stora händelsen i mitt liv senaste tiden som ni antagligen märkt av! Det ska bli förändring på det nu bums! :) Det kommer kanske inte bli mil långa inlägg varje dag, men så uppdateringar iaf!

Så vad händer nu för tiden då? jo jag har mitt företag på rullning och allt börjar komma till rätta! Jag är så glad över det, bara faktan att jag själv på egenhand startat ett företag är stort för mig!
Uppdragen börjar rulla in lite dom med från här och var! imon kort kommer jag ta mig en färd till Stockholm och Luleå för uppdrag! Då är det makeup & hårstyling som gäller! :)
 /L


RSS 2.0