Ikväll var vi och såg sons of south live p...

img_3976 (MMS)

Ikväll var vi och såg sons of south live på bodoni i Malmö! Underbart bra va dom! Totalt var det 7band som tävlade mot varandra om att gå vidare i tävlingen! Höll på att kissa på mig så nevös jag var när dom räknade upp rangordnigen och platserna! Tillslut.... Sons of south på första plats för kvällen och vidare för semi Skåne!!! Underbart grabbar! Och tack för ikväll! Berättar mer i detalj imorgon! Hihi! Puss


Maloa S/S

I början av månaden så var jag och sminkade, fixade hår och stylade! Ihelgen var det realese för S/S kollektionen! :)
Spana in deras kalalog på deras hemsida och säg vad ni tycker!
http://maloa.se/katalog.html

Borlänge rapporterar! Ja jag är i Borlänge...

img_2091 (MMS)

Borlänge rapporterar! Ja jag är i Borlänge och svänger! Lördag och kunderna börjar rasa in! Ska gå och börja fixa min första! :) skickar med en bild på tre av mina fina! Åre - nomnom - josy


Sitter på tåget upp mot Borlänge för jobb!...

img_1886 (MMS)

Sitter på tåget upp mot Borlänge för jobb! Ska vara där till måndag! Hoppas detta blir en kanon helg:) testa pulsen i Borlänge kanske? Hoppas på att bli översprungen av Mando Diao? Jadå, det hade varit ballt! Hade gjort mitt år :) Iaf så sitter jag här och är så Jädra rastlös så det springer mig långt ut i lilltån! Har syselsatt mig med att blandannat målat min kollega ronnis naglar på ena handen sen ville han fortsätta kolla på star trek.. Som om det är viktigare..förstår inte hans tänk där! Sen blev det att måla mina egna, ett försök till att fixa zebra-tippar, men vet inte om det mer likar ko-fläckar?! Vad säger ni? Iaf första gången jag gör det, och på ett rullande tåg! Gjorde iaf så att jag först målade två lager med vit basfärg på själva längden på nageln så det såg ut som fransknagel till en början. Sen duttade jag ut en klutt svart lack på ett papper och doppade en nagelpinne i det och drog ut mina zebreränder med den!! Roligt och sitta och små pilla med det! Vad tycks?! Ko eller zebra?


Plåtning

ikväll är det plåtning för Maloa som gäller, ska blir riktigt roligt! Igår var jag och samlade ihop lite grejer inför plåtningen, hårprodukter, nålar, kammar, borstar, tänger.. Hämtade även mina sponsorskap! YEAY! smink från The Studio och kläder från BIK BOK! hur kanon är inte det då?
När jag sprang runder på BIK BOK som en tok kom det över mig att detta är verkligen så himla himla roligt!!
Älskar mitt jobb! Mitt företag! Mitt arbete! Min framtid!
Jag litar så himla hårt på mig själv imon detta! Det bästa är att jag inspirerar mig själv också! Låter helt knas med det är så det är. Visst alla har väl sina svackor, men dom får man se till att springa igenom snabbt. Blir sporrad och lite lycklig när jag hör "kollegor" som inte har någon idée, eller inspiration..min möjlighet att visa! man får vara snabb på alla chanser! Blir såklart också inspirerad av att se något riktigt bra! Som att se en grym bild och efterlikna den och sen dra den ett steg längre! underbart!
Längtar till jobbet ikväll och hoppas på att mina tankar blir det där extra för plåtningen och kollektionen!
Talk to ya later :)

Sitter på bussen påväg till jobb. Imorse s...

Sitter på bussen påväg till jobb. Imorse skulle jag tvätt och jobba.. Jovisst, helt totalt inne i jobbet och leta styling till plåtningen så jag glömde att tvätta! Oops! Hittade en ledig tid på onsdag! Hopas fan vi hinner på den!


så löjligt fjantigt

så löjligt fjantig jag är ibland :D

Och spansktalande hundar

Nyår var så mysigt och härligt! det är allt jag har att säga egentligen! kommer hem till en familj där jag bara känner sonen, blir smått "våldtagen i dörren av storasystern för hon är så glad av att se en blond på festen! in o mingla med gänget! härliga typer och inte en sekund är det tyst eller tryck där - thanks angela! =)
Senare visare det sig, eller mer kommer det fram att ricardo min vän ska ha förklarat/presenterat sina vänner för sin Syster angela om vilka vi är så hon har lite koll tills när vi kommer typ! vi från mitt lilla gäng kände hon redan alltså anastasia och rebecka som var hemma hos dom på nyår förra året.. men sen var det då jag kvar, hrmm.. Ricardo hade väl sagt något i stil med: en härlig tjeje som jag inte visste hur jag skulle ta till en början men sen visade det sig ganska snabbt! Hon är störtskön och vass - vass som fan!" Ricardo du är underbar! =)
vet inte om jag ser mig själv som supervass..men snabbare än vissa kanske, äh jag vet inte! men jag tar det som en komplimang för jag vet att han bara menade det fint!
hela kvällen var fantastisk och underbar! Mat för miljoner och det var såå superduper gott! tack Ricardos fina mami :) Full fart och goda snapsar och drinkar och grym dans av alla och Salsa på hög nivå!
Förövrigt var natten lång och lite av min och min roomis sällskap fråga oss vad vi ska göra (med andra ord iprincip, ska vi åka hem och sova?) vi svarar så klart: nejfasen, klockan är bara tre! då bar det av på juggefest och sen in till stan på hemma fest och som vanligt världens bästa taxi chaffis - medhi! vi har inte åkt med honom på 1år typ och han minns oss som om det var igår och vi körde vår taxidans igen! =)

RSS 2.0