längtan

Det är så konstigt! allt handlar om längtan! Många längtar säkert nu till jul, några till nyår, vet dom som längtar till deras redan älskade barn föds. Tänk dom vet radan allt om sitt barn, men också egetligen ingenting! Det är galet, dom förbereder kläder, vagn, säng, namn allt allt allt..det är helt galet! Trots allt så är det en stor ovisshet i det hela!

I måndagskväll ringde Sandra och sa att hennes båt till Bornholm gått sönder så jag fick åka och hämta henne och bädda ner henne hemma hos mig! Oväntat och vi hade trevligt, gossipin som vanligt när det gäller henne och mig! Hon och jag är faligt lika varandra i sättet. Vi har levt tillsammans i skolan uppe i Småland i ca2år, och vi vet inte hur många fajter någon av oss två stått i centrum av på något vis. (inte för att vi skapar oss bråk/tjafs utanför att vi båda har starka synpunkter och står på oss när det gäller något) Jag menar det gick väl inte en vecka på den stackars skolan utan att det var tjafs på något håll! inte alltid då att jag eller Sandra var inblandade men ändå! Men saken i detta hela är att under dessa två åren när vi haft våra synpunkter och starka personligheter har vi två nog aldrig aldrig haft tjafs eller bråk oss emellan!! Är inte det konstigt? Ialla fall så är det ganska oväntat med tanke på våra personligheter. Och förstår inte heller för det kan väl omöjligt handla om att vi två "råkat" tycka och tänka samma om precis allt? För kan lova och garantera att under åren så har det varit bråk om precis allt som man kan tänkas bråka om, och precis allt som man inte kan tänkas bråka om!! Hur är det möjligt?


Jul och nyår närmar sig! Jag har dröm två gånger de senaste veckorna att det är julafton och jag har inte köpt en enda julkapp?!? Det är så man vill skjuta sig själv! Jag är ute och letar på stan efter julklappar också för att slippa att denna mardrömmen ska slå in - men jag hittar inget som passar och jag känner paniken inom mig!! Katastrofalt!
Tack gode Gud så hoppas jag innerligt att planerna inför jul & nyår 2010 blir som jag önskar! Its gonna be awesome! Julafton kommer jag antagligen gråta ögonen ur mig! Och på nyårsafton kommer jag vara så marinerad att det har släppt lagom till min födelsedag!








Det blev ett Seger-år

Varje år sitter man där bänkad framför tv:n och är lika taggad!
Guldbollen gick iår till Zlatan som jag tycker är välförtjänt av den! Årets kung och drottning var solklara för mig, och tydligen för juryn med! =) Zlatan & Caroline Seger! Hon är kanon, ska bli riktigt roligt och intressant och se hur hennes karriär tar sig nu bort i staterna!

Sitter och pratar med Nicole en parallell-klasskompis från Göteborgs tiden! Hon är såå snäll! Nu ska jag få bo hos henne och joakim helgen det är glögg-fest på skolan! =) Allt hon säger är: Mi casa, tu casa! Hon är kanon!

tillökningar

bebisar överallt nu! i Helgen blev det fört tillökning i familjen strandberg/jönsson! Grattis Patrik & Jessica till er lilla flicka! =) Sen på söndagen blev det tillökning i släkten! Grattis kusin Jenny & Bengan till er flicka!
Just nu, om jag kunde och hade tid skulle jag vilja göra en liten sverige turne och hälsa på alla nykommna bebisar ibland släkt och vänner! Inte bara nyfödda för den delen! Alla småttingar! =)

Inatt önskade jag att jag var i en annan del av sverige och kunde ha tagit hand om min vän som råkade illa ut inatt. Hemskt att sådana saker ens ska behöva hända, och så händer det dom bästa. Inte för att någon direkt förtjänar det, eller faktiskt jo vissa mer än andra!
Vill åka upp till Sthlm och träffa alla gamla saknade ansikten! K ligger nästan som prio ett nu! En väldigt saknad kille! Alltid roligt med honom!! Sanna min gamla sambo! Hon är också ett måste att få krama om snart! Ja det är en massa ansikten jag vill hinna med att se snart!
På tal om gamla ansikten så har jag bestämt med Sandra från Småland tiden att vi ska ses den 19/11 vilket är snart, och samma helg åker jag upp till Halmstad för att träffa och umgås med Ida sen Stockholmstiden! Det kommer bli en kanon helg! Längtar som tusan!

RSS 2.0