världens bästa respons

"LINNET! jag vill också! jag vill ha lera upp till armhålorna, sova på främmande mäns soffor, vara dyngsur av en hel sommars samlade regn, jag vill svettas i ett publikhav, jag vill försova mig när jag inte bör och jag vill ta paniktaxis överallt. jag vill dricka öl ur flaska i champagnebaren, jag vill köpa för många cheeseburgare och dricka för mycket fanta. jag vill åka sveriges orientexpress i åtta timmar i privat kupé och jag vill dra runt lite sådär random i stockholmsnatt. jag vill hänga med förvirrade vietnameser och överförfriskade herrar iförda bandtröjor och bandana med aningen för långt hår. och det bästa av allt är att jag bara kan tänka mig att göra det med dig! 8-9-10 juli. dock undrar jag om vi ska försöka vara gäster den här gången, eller om vi ska låtsas jobba i år igen? :) puss KJOLEN"

Vinnare i Robinson! Hade jag varit med i R...

Vinnare i Robinson! Hade jag varit med i Robinson (du vet överlevnads tävlingen) så är jag bannemig stensäker på att jag hade vunnit den! Lätt! Iallafall om det handlade om vem som kunde tävla och vara utan mat längst! Ja, seb jag har gjort det igen! Har inte ätit sen vi var i Jönköping i måndags.. Eller jo sammanlag en banan där mellan.. Men ändå, skadat! Så ska bara lära mig hantera folk jag inte gillar och manipulation bättre innan jag söker, plus att Harald ska vara programledare igen!


Åh herre min lilltå! Verkligen allt, menar...

Åh herre min lilltå! Verkligen allt, menar ALLT har min lilltå stått kväden för idag, säng, tröskel, stol, barnvagnar you name it! Sen var det dags att ta sig ut och möta upp mina föräldrar! Gillar inte förändringen av stadstrafiken här, eller det är väl skitsamma, men när personalen låsats veta och lurar mig så jag får åka buss i resten av mitt liv. Smått uppgiven och skrattar åt det går jag sen och frågar på informationen: buss till södervärn? När jag egentligen skulle ha sagt: buss till svågertorp? Ååh, jag gör ju det inte lättare för mig heller!! Iaf är mot rätt håll nu! Se om det ger sig? Fattas bara en störig jävel som säger jag tar för stor plats med väskor o så eller typ kontrollanterna och jag två minuter tidigare blir smått rånad! Ja, eller ngt..


halv banan om dagen

ingen dagens outfit eller "så här se det ut där jag är just nu"-bild! nej usch fy och tvi för det! Och det är helt och hållet för er skull! Har lagat magsjuk och stenad sen klockan ca 03,00 tisdag morgon. det längsta jag rört mig sen dess är helt ärligt ner till porten när väldens superhero Mandy kom med en påse "snälla-försök-få-i-dig-något" till mig ca 22.30! tack fina! så har fått i mig snart en hel banan sen hom kom igårkväll! SCORE
Sitter och små drömmer mig bort till sommaren och festivalen! jag MÅSTE dit iår igen! MÅSTE! kjolen, joinar du? du och jag, förvirrad liten asiat, lera upp till midjan, lukta bajs, köpa mat som du inte orkar och ge till stackare på gatan,  sova hos en främling, och panika till tåget? Jag är lätt på!
http://www.youtube.com/watch?v=LXEKuttVRIo

SMS-inlägg

img_5594 (MMS)


Sitter på en seg buss hem från Strömstad! ...

Sitter på en seg buss hem från Strömstad! Elle hem och hem?! Till Göteborg iaf! Inte illa det för en flykting må jag säga! Helgen har varit finemang på spa hotellet! Grym lunchbuffe, verkligen grym! Idag är det alla hjäransdag som säkert ingen har missat. Den ska firas i Göteborg med massa fina vänner och okända! Ska bli nice!


Första updaten från Quality Spa och Resort...

Första updaten från Quality Spa och Resort Hotell Strömstad: SYL vassa trappsteg! Så om du ska hit, använd knäskydd! Gärna två!


Sitter på tåget mot Göteborg! Det som en g...

img_5426 (MMS)

Sitter på tåget mot Göteborg! Det som en gång var min hemstad! Ååh, saknade Göteborg äntligen möts vi igen! Vet ju en viss Maria som kommer försöka tejpa fast mig i stan igen, men denna gången förevigt! Då när jag bodde i götet, back in the glory glory days mötte jag en underbar människa vid namnet Nicole! En goding som idag fyller år! Tips på en grym present till en toppen cool tjej? Sysselsätter nu mig själv med att, håll och häpna, läsa en bok!! Jag vet, helt galet! Med andra ord kommer jag slockna inom 5 :)


Har hållt på att tvätta hela morgonen, pre...

img_0817 (MMS)

Har hållt på att tvätta hela morgonen, precis slängt in sista maskinen! Skönt! Blir upp och duscha, packa och sen till Simrishamn där mina nya (förhoppningsvis förväntansfulla) elever kommer för deras första lektion! Ska bli skit skoj! Måste förrestn hinna med att slänga iväg några mail och offerter med! Och får INTE glömma ringa det där samtalet!! Nu: hänga tvätt


Sitter och filosoferar över mitt liv! Jag ...

Sitter och filosoferar över mitt liv! Jag vet, så himla dumt just nu!! Men men, något ska man ju göra. And the topic at the moment is: boende?! Ja jag vet, varför av allt här i världen. Just nu kallar jag mig en 23årig flykting! Puh! Bor ingenstans nu, och det suger då himla hårt! Såå, filosoferar då på om vad jag ska ta mig till? Inneboende, andrahand, försthand, köpa? Eller flytta hem? Neej, aldrig! Det skulle strypa mig själv! Faktum är att det som ligger i mina tankar nu är: fly landet, vara en 23årig flykting for real!! Men älskar mitt jobb! Så en lösning på detta? Ja en hot aussieboy eller NYare kommer och ger mig ett grymt jobberbjudande som ja kan ta bums! Och där i ingår såklart att jobbet fixar boende och dyl! Toppens, allt klart ;)


Och förresten när vi var och åt våran lunc...

img_8102 (MMS)

Och förresten när vi var och åt våran lunch så fick vi allla vars ett smakprov från cloettas nya kex-choklad med blåbärs smak.. Lam blåbärssmak men den är där. Smakar mer som en gamal glass med överfrusen blåbär och lite choklad på, inget jag kommer köpa! Men visst, säkert någon som gillar den!


Hej vägen, så vi möts igen! Denna morgonen...

Hej vägen, så vi möts igen! Denna morgonen har vi hunnit med att ta extra sovmorgon, presspackat, hotellfrukost, lura johan, kört vilse i Örebro och tradar lunch i kumla! Effektivt!


Sista kvällen jag är i Borlänge på ett gan...

Sista kvällen jag är i Borlänge på ett ganska bra tag nu då iaf!! Jobbet flyter på bra och allt är väldigt lugnt och trevliga kunder! Sånt gör dagen så himla mycket trevligare :) nä nu ska jag går och sminka en söt tjej!!


fantastiskt!

min dag har varit fin! lugnt och skönt, förutom att min så himla morgonpigga farbror ringde imorse, förfärligt tidigt när man har sovmorgon!! 6,30 är inte okej då! men vad gör man, han ville ju bara vara fin och ringa och säga grattis undertiden han kom ihåg det! :)  dragit runder på stan och bara haft en fin mysdag! Ikväll samlades vi upp, lite här hemma först de som kunde för en liten fördrink och sen vidare till TGI Fridays för grymt käk! dom kom med överrasknings efterrätt och helium ballonger med till mig ( som vi sedan lekte med) :D Mina vänner är fina! om inte rent av finast

Hur fin var inte denna morgonen då?  Som n...

img_3274 (MMS)

Hur fin var inte denna morgonen då?  Som ni kanske gissat så är det min födelsedag idag! :) Ikväll blir det middag och lite kul med fina vänner, synd inte alla kan! Fina E har självklart utbildning med jobbet ikväll :( sucks!! Men vi ska fira en annan dag har jag bestämt, kanske redan imorgon?! :)


RSS 2.0