tappat tarmen

Herregud herregud herregud! Jag hååler på att kravera här nu så förbaskat ont jag har i magen! Det är liksom inte heller upp i själva magen för att jag kanske ätit dåligt eller ngt sånt nu! när det är nere i tarmröran! Det verkligen vrider och vänder i mig - puh!

Igår var det mys dag på stan med mamma, vi tog oss till Kristianstad för vi kände att det var lite väl länge sen vi va där och drog över gatorna! Kristianstad är ändå lite som hemma, spec för mamma eftersom det är hennes barndoms stad eller vad man kan säga :S Och på så vis blev det de med för mig och min storeberor, eftersom våran släkt är kvar där och många dagar och timmar spenderades där i våra barnsbenen!
Lite extra roligt var det väl och vara där eftersom min bror står som modell för en butik mitt i stan! :D roligt och se! Kul att någon av oss duger ;) Men vi kom också fram till att det var inte det bästa fotot på min bror jag sett, men man kan inte lyckas på allt! Så nu vet han vad han ska göra bättre och tänka på till nästa gång ;P Men man är ändå lite stolt över honom, det är en kul grej!!

är den över nu?

Är julen över nu eller hur är det? Hur länge vara julen egentligen - till fastan?
Nu är det iaf färdig firat med alla släkter och familjer och årets julmys med min bättre hälft, Anastasia blev på bio - Avatar. Det var väldigt bra faktiskt, även om jag tog mig ett powernap mitt i! :D
vi kom även fram till att bio är inte alltid det bästa date stället, och definitivt inte för en som mig, jag som jämt tänkter och analyserar vad som händer. Ställer frågor eller som på bio ibland  ( helt ovetande ) "stönar" ut uttryck som: mäh?!?, va!? eller något sådan som kanske är irriterande för andra, men jag kallar det inlevelse!! :)
Och ännu värre är väl det och ta med en date till just Avatar filmen med supersexiga 3Dglasögon! dom klär inte alla klargjorde vi iaf!! Men är det så att man vill ha med sig sitt intresse och sitta i 2,5timmar i dom sexiga glasögonen och inte kunna föra en vettig konversation så fine! då är det perfekt!



Annandagjul - Jag, några kusiner och mina brödrar




Idag har jag gjort något som antingen kommer skjuta mig i foten eller ge mig fjädrar till mina framtida vingar! Men hade jag inte gjort det så kanske det inte blivit några vingar så det var ett måste! Ja, man hade ju kunnat ta andra vägar till vingarna, vilket det kommer bli om detta blir ett skott i foten, men då har jag ju ändå en fot kvar, right? Såå inveckat det låter, men vad mer kan jag säga? Frågan är fortfarande fri från er.



Det står mig upp i halsen nu att jag knappt får göra något själv, knappt köra bil pga medicinerna. Hade jag fått köra hade jag varit långt iväg för länge sen, orkar inte med min sjukbädd längre!!

God Jul

God Jul önskar jag er alla!

Jag ligger och tänkte ta en liiiiiten liten powernap nu - jag pallar heelt enkelt inte heldagar med medicinering och allt, puh! ikväll kommer bli mys!!


lillejulafton

lillejulafton är tydligen inte något som är riks-känt vad jag har  lärt mig från min tid runt om i sverige! Vi har iaf som treadition att varje år på just lillejulafton samla hela släkten på mammas sida på vår släktgård utanför Kristianstad och fira, mys och äta tillsammans! Något man bara inte får missa!!


   

   

Det är lika spännande varje år och se vad som hänt, och nyheter! Årets bomb var troligen att Martin har friat till sin Kristina och dom planerar bröllop i augusti / september! Önskar er båda all lycka ni kan få! :)
Lilla bebisen i släkten var då inte så liten längre, 13månader och rund och go som en köttbulle! :)


Nu ska jag nanna och vänta in Kalle & co och nästa tomte!


unexpected

denna dagen blev mer oväntad än jag tänkt mig. Kl 8 var jag uppe och gjorde lite mer julgodis inför vecka som kommer =) Sen efter det gick allt utför.. runt 11 kollapsade jag och fick ett krampanfall - så illa så att in lillebror var liv rädd i en kvart efter att jag vaknat upp..
Så  dagen blev inte riktigt som jag planerat kan man säga..

svårt att andas

nu blir det inte mkt bloggande om det jag vill utan får helt enkelt bli om vad jag gör om dagarna - dvs NADA!
Allt jag gör känns det som iaf, är att försöka sova, äta medicin, och få i mig vatten eller annan vätska.. Tre enkla saker som jag aldrig anat skulle vara såhär krävande! Det är så jobbigt att svälja vatten så jag omedvetet börjat TUGGA VATTEN! Hur illa är det inte då?

Menar hur många tuggar vatten? - Tuggar du vatten?

tillbaka från sjukhuset

Då har jag kommit tillbaka från sjukhuset. Allt gick jätte bra fast det var dom galet stora halsmandlar. Några timmar efter att jag vaknat upp och var tillbaka på mitt rum igne så kom min kirurg till mig för att kolla läget med mig. Skämtsamt sa han att nu du Linnéa kan vi nog skriva in en ny vikt på dig i papperna! Va?! Sa jag helt groggy. Doktorn: Ja, nu när jag tog bort dina halsmandlar gick du nog ner 2-3kilo! Haha, tänk om det varit så enkelt! =)

Nu efter allt så mår jag nog väldigt bra med tanke på allt! Ont som fan har jag och kan inte äta, men det visste jag ju. nu ska vi bara se hur lång tid det tar innan jag kan få smaka på julskinkan!!



its time

Klockan är nu över 7 och det är dags för mig att vakna och gå upp.. vakna är inga problem eftersom jag varit vaken hela natten. känns lite sådär..

Så nu ska jag duscha med den dära kliniska svampen jag fått av sjukhus, körde en omgång igår kväll och så nu en på morgonen. Jag ska packa ihopa kläder och annat som behövs under vistelsen.

Jag är riktigt nervös nu inför det hela - hemskt! Men jag lugnar mig själv med att lyssna på min favorit av Michael Nyman     http://www.youtube.com/watch?v=0dPS-EHl-FE


lucky me?

Nu när jag ligger här och kämpar för att sova så har jag spenderat tid till att kolla runt i lite bloggar. En gamal goding som jag inte läst i på länge är zara82.blogg.se som just i denna stund håller i en tävlig! 

Jag provar lyckan hos henne - kanske blir det jag?! Eller du?


mission me

Idag är den dagen som jag längtat efter såå länge samtidigt som jag verkligen fasar för denna dagen - det är dags för min operation. Jag ska vara på plats om 5timmar.. Jag ska få lova att börja andas själv igen utan konstant behöva ta medicin. Jag ska äntligen få lova att sova hela nätter igen. Jag ska äntligen kunna leva som en normal människa igen. Jag ska äntligen igen få tillbaka kraft och ork för att gå igenom en hel dag.

Nervös som ja jag vet inte vad är jag inför detta. Idag spenderades dagen åt att vara på sjukhuset och träffa alla läkare och ta nya prover igen. Aldrig någonsin förut har det gått så bra att ta blodprover fråm mig som idag! vägrar kolla på det men hörde verkligen hur det bokstavligen forsade ut ur mig. Jag var tillochmed tvungen att fråga sköterska om det var vad jag hörde?!



lucia

Gick ju inte riktigt som jag ville i fredags på idol, men grattis Erik!

Igår lördag var det lussevaka, och många festa hårt! Men jag Madde och Carro hyllade minnet av Andreas som gick bort från oss i lussevakande för ett antal år sen! Välldigt mysig kväll!! Roligt om inte annat! Hoppas det blir snart igen!

Nu måste jag ner och hjälpa till med julpyntandet.. up date soon!


Håller en tumme


Det är faktiskt ett litet måste idag, fast jag inte följt idol under hela hösten så håller jag ändå en tummer för Calle Kristiansson!
Extra roligt blir det ju med när man träffat honom sen innan, innan han blev med i Idol

+ lite extra roligt och se fall man kan se min kusin med fru (Daniel & Malin) i publiken.
Undrar egentligen vem dom håller på? Malin är säkert en sucker för Eriks babyboy face! ;) tror dock Daniel kör för Calle sköna rockröst!

Vem får din röst?


bra dag!

Idag har definitivt varit en bra dag, rent av en kanon dag! Denna dagen tog mig antagligen ett steg närmre min dröm!
Vet inte om jag vågar avslöja för mkt, inte just nu iaf! ;) lovar att uppdatera!

sömnlös

sömnlös inatt igen? Så himla jobbigt, kroppen värker så jag inte kan sova.. sen somnar jag av utmattning! Har inte tid med det eftersom imorgon är en tidigt morgon och lååång dag! möte hela dagen som jag är nervös inför så det kryper inom mig, så kanske lite därför också som jag inte kan sova..

Jag får väda på steken eller något så jag kan somna!


Vad brukar du göra när du inte kan somna?


hälsat på farmor

Idag, eller rättare sagt ikväll så var jag och min storebror och hälsade på vår Farmor!! <3
Vi satt och kollade igenom en massa gamla foton, allt ifrån de senaste festern till bilder från när Farfar var liten! Vilka härliga bilder! Kvaliten på fotona var oväntat bra! Riktigt fina!



Nu ska vi fortsätta nostalgi temat och kolla på Sunes Jul!



överdrivet

nu börjar detta hela med min sjukdom att gå till överdrift på totalen! Det tar på mig så jävla hårt och kan inte hålla ett vettigt liv. om nätterna ligger jag halv vaken till tidigmorgon för det gör ont i hela mig och kan inte sova normalt, sen när jag väl somnat sover jag till oförskämda tider, för kroppen tar väl sin chans till att sova ut och samla den lilla energi jag kan bevara.
Som inatt kollade jag sist på klockan 06.45 och vaknade 15.20! Katastrofalt!!
Men tack gode gud så är allt över om 1vecka! Så det ära bara att hålla ut!!

sportigt buisness ching

Är det dagens? Är det din dagens?
easy sportigt men lite härligt buisness ching på det


ansiktsmask

Sitter just nu med en ansiktsmask på mig! Kände att det var dags att ta hand om mig själv lite extra ikväll!
Använde mig utav produkter från Apivita Natural www.apivita.com som jag hittade på Åhlens och slog till!



Har aldrig förr testat deras produkter, men efter ikväll ser jag redan fram emot nästa omgång!


Totalt inspirerad!

Helgen var kanon! Toppen på marängen var lördag eftermiddag när Martin "Miss Inga" Johansson www.hanky.se/missinga klev in i rummet och gav mig energi så det rann över öronen! Vill bara få sån fart på allt nu, bums! Känner att jag vill och vågar ta risker med. underbart och höra också att någon tror på ens drömmar. Så jag är inte uppe bland molnen med mina drömmar utan vet att dom kan bli verklighet! Så igen, verkligen tack Martin för en roligt och givande kväll! Bet i´ll see you again!!


Andra advent!

Igår vad det glöggfest-reunion på skolan med lite föreläsare och smått och gott! Riktigt härlig inspiration från Miss Inga! Adorable!!
Kvällen igår var one of a kind! Många missar och dissar och kanon höjdounkter!! Jag får uppdatera och lägga in bilder och mer förklaringar
Är fortfarande hemma hos Nicole & Joakim, två små pärlor! nu ska jag gå och diska till dom!

gästvänliga

Då var det helgen då det ska stundas Glöggfest på min gamla skola här i Göteborg. Klockan är nu 2.33 på natten och jag är klarvaken.. Borta i sängen ligger Nicole & Joakim och snarker ;) Känner mig hemma här ända fast det är första gången jag sover här!!  imorgon är det tidig morgon och låång dag!!
Ska försöka nanna nu!!

RSS 2.0