27mille

Vem kunde ana att jag skulle typ vara mästare på flipper spel?!? Hans utmana mig, ja i början (igårkväll) var jag ju stolt nästan om jag kom upp i miljonen! Men idag då jävlar sprängde jag 27miljoners gränsen!! KING!! Mindre viktigt är ju att Hans fick 62miljoner..


Muuurning

Farbror har gått och lagt sig på sjukan! Inte så trevligt! Farbror har en gård med, och han är på sjukan, gården måste fortfarande tas hand om. Och en viss jag hade finfina skills som lantbrud som liten.. Tjat! Ja det är jag som numera stiger upp och åker och matar, mjölkar och städar hos kossorna 05 på morgonen!

Upp imorgon igen, sov nu kanske?


Sverigerutiner

Tillbaka till Sverige.
Tillbaka till vardag.
Tillbaka till rutiner.


Ute på joggingtur ikväll, som fick bli powerwalk för byxorna trilla ner när jag sprang ( good or bad? ). Hursom så stannade jag till en sekund för att njut in det allt. Tillbaka till Sverige.


Sverige, Sverige älskade vän

Hej min älskade vän! Nu har jag suktat in dig i mitt liv igen i fjorton dagar, exakt för att vara på pricken!
Den tionde landade jag i Köpenhamn efter en trettio timmars resa hemmet till Skandinavien igen efter ett bra tag ute på vift. Både med gamla vänner och tillsammans med nya och helt ensam ute i australiensisk mark. Livet har varit mer än fantastisk fint mot mig. Livet har bannemig satt mig på prövning som heter duga! Vem kunde ana att ett jäkla monsumregn skulle låsa in mig i denna mina by? Samhälle? Ort? Vet inte ens vad jag ska kalla det, rainbow beach. Jag har lärt mig så mycket om mig, om livet, om människor, om vänner.
Summeringen på allt är ett ord: fantastiskt! Mitt favorit ord. Fantastiskt


RSS 2.0