Home, wherever im whit you

http://www.youtube.com/watch?v=rjFaenf1T-Y

Tack så in i A&C för en helt sinnessjuk resa! Vi vet redan om att vi är störda och sjuka och säkerligen helt hilarious att bara kolla och lyssna på - nu vet nog hela USA det med! Minnen ärför många för att ens försöka komma ihåg alla, men vi måste påminna varandra om dom! Tack igen fina fina ni!

byebye NYC, byebye

åh, det kan knappast bli mer vemodigt! det här känns verkligen skit att veta att vi ska lämna vårt fina fina New York imorgon!
Packningen tog sin lilla tid för det var ingen som verkligen ville börja. Jag har packat en bomb, min väska är så pressad ut i sömmarna! tror inte man ens kan få ner en liten vattendroppe i den! Men det känns ju ändå bra, för då kommer det inte vara någon sryg jävet i säkerhetskontrollen som pallar pilla o rota i den för han eller hon kommer nog aldrig lyckas få ner det där igen! ändå lite smart kan jag tycka! :)

Men usch vad jobbigt den känns, ligger här i sängen och vill inte somna för jag vet att när jag väl vaknar sen så är det dags att begesig! ångesten är upp över öronen på mig! en sak är ju säkert iaf! jag kommer hit igen!
Tack fina fina New York för denna gången, du är fantastisk!


Tvi vale

Tvi vale nu börjar nedräkningen. och då menar jag inte för hemresan denna gången utan för en sak som kommer följa med mig hem!

Lovade ju mamma att det inte skulle bli något stort - så gör två små istället :)
nöjd tjej

feels like im 2 seconds from crying

Detta är inte kul alls! Ikväll är sista kvällen i Brooklyn, sista kvällen i NYC, sista kvällen i USA, jag vill bara gråta! Jag vill inte lämna det här! inte så som det är nu! Livet är helt jävla fantastiskt! Det är verkligen så att vi går och bara ler ler ler hela tiden! Och man känner verkligen att du kan göra precis vad du vill utav din dag! Intensiv shopping, gå till vattnet, upplevelser, eller som vi gjorde igår - härligt mys och häng i parken, i Central Park! Livet är fint!

Igen måste jag hylla Brooklyn! Människorna! Ni är så fina! (eller ja, jag tar tillbaka det lite.. vissa är fantastiskt dryga, det visade sig igår!) Men ta bara igår när jag och A skulle gå och handla mat, vi sitter utan för och A tar sin cigg.. PADAM, out of nowhere kommer två killar fam och sjunger till oss att vi var det vackraste dom sett! vem gör det hemma? händer det på storgatan? NEJ det gör det inte! Just nu känner jag bara att livet är som på en pinne!

det blev en storebror

Mina fina bebis-Jeff fick inte någon lilla syster, inte än ialla fall

Det blev en smällfet storebror! Dom kommer vara så kickassawesomegrymma i höst! Kanske redan någon smygdag i sommar! ;)
Mina damer och gentlemens, låt mig presentera: Dr.Martens


ny bebis i familjen


Livet är svårt och jobbigt nu känner jag!
Kan inte bestämma mig om jag ska hålla mig till bara mina bebisar här eller om jag ska ge dom en lillasyster?

en jävla skyline

Driggs ave, Brooklyn NY det är här vi hänger just nu. Helt galet är det när man tänker på det med! Allt är galet! :) Vi har nu då lämnat Miami. Det är blandade kännslor om den staden.. sista dagarna var iaf hur bra som helst! För många detaljer, poliser och jägerbombs att gå igenom! Blev sått uttråkad någon av dagarna där innan allt det fina börja hända så gick ju o bokade en tid för att gadda mig lite..bokade till min vän med!

Slutorden för Miami är ändå skitfina! Kan inte säga annat än att jag hade riktigt riktigt roligt där! Absolut bäst när vi gjorde kvällarna på vårat vis! Och inte enligt Jeff!

Men nu hänger vi i New York istället! Älskar alltjag sett här än och vi har verkligen gjort olika VARJE dag! första dagarna var vi här i Brooklyn, vårt nya hem ;) Ska jag vara ärlig så trodde jag inte jag skulle säga detta jag kommer säga nu om Brooklyn, men det är fantastiskt! Inte ett dugg obekvämt eller obehagligt! Det är verkligen störtskönt här! Alla har sitt eget, alla är sig själv, alla är olika! UNDERBART!! Även om jag känner här att man är jävligt blek för alla känns så groovey här så verkar det som om man smälter in ändå! På mitt lilla vis! Redan första dagen var det någon som kom fram och frågade mig om jag visste var något var.. måste ju betyda att dom tror jag är en local! Och ännu mer eftersom det hände igen, ja så är det! ;)
Och shoppingen här är fantastiskt bra! och då talar jag bara om allt som ligger inom dom närmsta kvarteren, här i Williamsburg Brooklyn. Vill man så an man ju gå/åka/buss/subway ner till Brooklyn DownTown men jag håller mig gärna till Williamsburg. Här är mysiga och stora secondhans, söndags loppisar, miljoner cafe och allt i gamalt och nytt!
Om du någonsin ska till NY, ta en sväng om till Williamsburg, Brooklyn! Det är värt det, min egna nya pärla!


Trippin´San Fran.

för att göra en sak klar: det ska ta 7 timmar att köra till San Francisco från Los Angeles via 101 enligt kartan. vi började köra halv elva på förmiddagen och trillade in på vårt hostel i San Francisco HALV TVÅ, 14 timmar senare alltså. vi är så fruktansvärt dåliga, eller våran så kallade NOLOST är sämre. för ibland klarade vi oss så mkt bättre än den! Förutom att vi trotsade regnet som varit i Big Sur dagen innan så började problemen egentligen inte förrän vi kommit fram till San Francisco. vår kära gps förstod inte att hela stan är enkelriktad, och snurrade därför bort oss totalt. när hon äntligen hittade rätt till oss, insåg vi att vi, eller att Anastasia och Cornelia knappat in adressen till biluthyrningen. amen ååååååååååååååååååh. så magiskt dumma är vi! så jag och A rusade in på ett hotell och bad om hjälp, fick fin fin hjälp av en full kines. Men han var ju full och ledde oss i fel riktning, ha förklarade helt rätt egentligen men åt fel håll, knepigt... tillslut kom vi fram, tack vare en godhjärtad taxichaffis. dagens ros till indiske taxichaffisen i San Fransisco!

halv två kom vi alltså fram, och var tvugna att fixa med accomodation and so weiter i miami. så vi ringde miami beach international hostel och fick prata med någon som föredrog att presentera sog som Art. hostlet var fullbokat, men han sa att han skulle se till att vi fick rum. han gav sitt ord på det efter vi sa att vi kunde bo tre svenska tjejer i en och samma säng!
vi trodde inte på det sådär värst mycket, utan bokade ett annat hostel. nu sitter vi här ändå, på miami beach international hostel. varför det kommer vi till senare. måste ju berätta allt  i kronologisk ordning

fick ungefär 4 eller 5 timmars sömn i san francisco, sen var det tid att packa väskorna på riktigt. för ja, vi försov ju oss lite back in LA och slängde ner alla våra tillhörigheter i den väska som stod närmast. alltså, i min coverbag till min backpack.. ompackning och halv tio var bilen tillbakalämnad och vi hade sett golden gate i dagsljus. vi åkte downtown och handlade bikinis, åt kinamat i chinatown, fick furtunrnes cookies, chillade på union square, spatserade runt lite grann. san francisco är en fantastiskt vacker stad! 15 timmar varav 12 vakna var ju på tok förlite för en sådan stad. anyways, en orsak att åka tillbaka dit!

på flygplatsen var vi tre vandrande vrak alla tre och såg fram emot ett nattflyg så att vi kunde somna, eller mer dö i några timmar. men INTE! vad vi bedrog oss. inte en blund fick vi, såå himla kallt på planen. A och C landade i miami 9 på morgonen, och jag droppde int ner förrän 13.45.. nu åter till hostelmissförståndet. hoppar in  i en taxi och ber honom köra oss till stället som vi verkligen bokat. ja tack, jag hjälper er med väskorna varsågoda tack och hej. vi går in på hostlet och det finns en reservation för anastasia karakitsou, vänligen vänta 20 minuter på att chefen kommer så att ni kan checka in. då upptäcker cornelia något mystiskt. det här hostlet heter ju miami beach international hostel, och  INTE south beach hostel. hmm... vi inser att vi nog kommit fel. men varför har vi en reservation då? ja, det visade sig helt enkelt att den där Art gjort sitt jobb och kastat ut några andra för att kunna trycka in oss tre svenskar, INTE i en säng tillsamamns utan faktiskt vars en säng! LYX!. tackar tackar! Inte nog med det, utan att vi sagt någon om hur länge eller så, så har fina Art bokat in oss hela vecka! haha, så u var det löst, så nu bor vi här resten av veckan ut.

det här hela med att fick boende har varit dom senaste dagarnas tema. vi har ju liksom bara löst det problemet innan men att ringa o fixa det kvällen innan.. så var det ju det här med NY. inte lika enkelt vill jag lova, men nu har vi våran alldeles egna 3:a i Brooklyn, NY under hela vistelsen!! livet leker och det är helt underbart! som vi konstantera idag när vi låg på stranden och glassade, kom vi fram till att det värsta problemet i våran värld just nu är att det var lite molnig idag.. jag menar STACKARS STACKARS STACKARS MIG ;)

det blev en jävla månadshyra

vi trodde vi skulle vara smarta och visa o checkaboende för NY "redan" nu, alltså flera dagar innan vi drar dit. menar för det andra har vi liksom tagit dagen inna vi kommit dit, LA, San Fransisco, Miami ringde vi och "dubbelbokade oss" eller rättaresagt en kille på det ena hostlet skrev in oss fast det inte fanns plats och kickade ut andra.. hur hamnade vi här? utan att vi ens bett om att få åka hit? jo taxidrivern körde oss fel.. har dom planerat detta? komiskt var det iaf! :) bästa av allt är att denna killen då, Art, bokade in oss här för hela veckan! check! ;)

NY alltså.. from out of nowhere var det så in i helvetes uppbokat på allt! jag menar verkligen ALLT! vi har kollat vartenda hostel, var enda lgh,motell, hotell ALLT!! va fan liksom, så kan det bara inte vara?! efter 8timmar förbrilt letande så hittade vi tillslut ngt som var ledigt - men fan ta mig dyrt med! iaf utanför en backpackers budget! vi alla bölade en skvätt, sen fick vi reda på varfr det var så crowded - it´s NY FLEETWEEK! FLEETWEEK TJEJOR!! förstår ni vad vi pratar om? det kommer bokstavligen krylla av sailors i heeela stan! antagligen miljoner tjejer med som vill också få en doft av dom! men det är ett mindre problem! genast där när vi fick reda på att det var Fleetweek försvann tårarna till djupa smilegropar! helt värt det!!

Boende i NY någon? Vi sitter lite i klist...

Boende i NY någon? Vi sitter lite i klistret här nu! Våran New York boende bokning strular och nu är det nog så att vi är utan boende där för tillfället.. Känns lagom ball :( Så alla snälla söta! Droppa in alla möjlig förslag ni kan är ni fina!


I´m in Miami bitch!

ååh miami alltså! fantastiskt egentligen! men också lite kännslan ibland av att jag befinner mig mitt i en jävla köttmarknad på ett högstade disco! festligt värre!

vi var ute idag igen och skulle slita klackarna lite mer! det bästa är att vi hade roligast när vi gick hem! en superdupergayguy skulle lära mig posering.. eehm, då ska vi se?! nej, gick inte så bra för honom! ett i den skolan är väl ändå: ska du lära andra lär dig själv först! right?
imorgon ska vi gå på gay klubb ha vi bestämt oss för och festa med danny från tila tequila! hanhondendetit är ju skit fin! ja så blir det!

miami är fint och härligt - men jag saknar LA och vill ha mer av san fransisco! har inte meratt välja på än att dra hit igen!!

all kärlek till er där hemma! här räcker det och blir över!


first night in L.A

alltsa det ar helt fantastiskt, jag ar i fuckin LA, Los Angeles mina vanner!! efter irish ackligt godis och kineser i haret och misstagen for att vara U.S Citizen och fine nice Lady sa kom jag antligen ut i luften i LA. kom min transefer som anastasia och cornelia skulle boka? nej! hade dom ens bokat min transfer? nej! palla inte sta dar langre och se vilsen ut..TAXI! "ehm, i dont know where im goig, but take me to fairfax for a start!" En lang taxiresa och tva tyskar och en cyklande polis hade jag typ gjort en stor del av LA downtown kom jag tllslut fram till mitt bungalow fornatten..

nu ligger vi har i skrangliga helt okej sangar anda o smalter maten och jetlagen jagar val mig runthornet..blir nog inte mkt mer hardcore ikvall.. morgondagen daremot! shopping heavystyle, konsert och slita upp nya klackar!

Vet inte om jag fryser eller är nervös?!? ...

Vet inte om jag fryser eller är nervös?!? Skakar gör jag iaf!!


Nu drar jag! Malmö -Köpenhamn - London - L.A

Nu drar jag! Malmö -Köpenhamn - London - L.A


fixa priset!

Igår gjorde jag en av mina vardags-lyx-synder, jag tog taxi med andra ord! Var inte skitsugen på att gå hem från L eller gå till bussen o ta den o gå hem sista biten. L´s hood är kanske inte det säkraste, inte för någon, och inte för en ensam blond tjej, not good!

Anyways, taxin kom och jag hoppade in. Han var skit-trevlig och lite små läskig, han läste mig som om jag varit hans handske i tio år! gissa ålder är väl en sak, me gissa stjärntecken och beteende, lite förflutet och sånt då blir man bannemig imponerad, iaf jag! Tycker sånt är fantastiskt! Han och jag pratade på om stjärntecken och hur man känner av vissa och inte andra. hur man klickar med vissa mer än andra osv.. Resan kändes fantastiskt kort med allt prat, killen var skit trevlig och inte alls sliskig som mång kan vara. Jag tackade för turen och snacket och stängde igen dörren efter mig. Påväg in i porten kommer han efter mig med kvittot i hande och sa jag glömt det, och att jag var välkommen att ringa närsom till exempel helger och så för att få ett bra pris ist! Mitt i natten och jag skit trött kopplade inte helt men sa tack ändå :) Tänkte det var himla snällt av honom, kopplade inte riktigt då hur han tänkte sig jag skulle få tag i honom.. brydde mig inte så mkt mer om det, in i porten, han kör iväg, jag upp i hissen och ska lägga ner kvittot när jag ser..

visum - check!

åh äntligen är det gjort! varit och hämtat ut mitt pass! blev inte lika kriminell på bilden som jag tänkt mig! eller tänk mig o tänkt mig, vill väl inte se kriminell ut, mer söt o sassy! =) över förväntan då alltså men inte total sassy! anyways! i och med att jag har mit efterlängtade pass så har jag nu även kunnat söka mitt visum!  och nu är det med gjort o printat! Helt sjuka frågor man måste besvara btw! som; vad hade du för dig mellan 1933-1945? Ehm, inte allt för mycket du! känns att det börjar bli på allvar för att åka nu! längar så in i *mjiip* nu!

blondinnea

har nu varit o suttit hårmodell på en skolan. Eleverna skulle lära sig en ny slingteknik. jättekul! det hela tog strax över 4 timmar! men så roligt ändå! hoppas på att kunna slänga upp en bild till er inom kort!! det enda är att när dom satte grundfärgen som var en ljusblond så sög mitt babyhår upp det som om det aldrig gjort ngt annat i sitt liv! såå känner mig lite smått lila längstfram.. men det kommer att försvinna ju efter någon tvätt, ska duscha redan nu så lite mer försvinner =)
dom klippte mig ju med! åh fyfasen vad jag hatar att klippa mig! men men, sa att dom fick ta vad som behövdes! BAAH, ångest över det efter första klippet! men jag vet ju att det kommer bli bra! men ändå, det svider!
men tjejerna var duktiga o lyhörda o lyssnade bra! Ni är grymma Anna & Martina!

mot nästa punkt

Kom nyss hem ifrån morgonmötet! Det gick superbra och allt. nu ska vi bara få allt in action med! börjar imorgon med att hämta och välja ut solglasögonen! och hämta o välja outfitsen med! detta kommer bli nice!! :)
nu ska jag snöra på mig skorna o cykla bort till polisen och hämta ut mitt pass, sen är det till SFS och sitta hårmodell!! :) nice, men nervöst! kort? långt? brunt? blond? röd? rosa?

pressad vecka!

Oh my gad, Oh my gad what a wonderful surprise! I´m in love, I´m in love and i cant get enough!
Oh herre vilken underbart pressad vecka detta kommer att bli, men kommer älska att jobba hårt denna veckan! Jag är så himla lycklig och glad och nervös nu! men jag älskar det, totalt! Ska sätta mig o verkligen skriva ner ett dagsschema nu! PUSS
MÅNDAG
- till polisen i blekinge och ta ett nytt pass
- packa ner min katastrof i hotellrummet och köra oss alla tillbaka till malmö, Tack Kralskrona för en grym helg!
- utföra en jäfla massa ärenden. Nödiga som onödiga
- myskväll
TISDAG
- BETALA RESAN!! :)
- Hämta ut mitt pass (Linnéa <3 snabba polisen)
- Hämta min backpack
- Ansöka om visum
- Skriva klart kursmaterialet till eleverna
ONSDAG
- Frukost möte inför plåtning på lördag
- Sitta hårmodell
- Börja planera och packa
TORSDAG
- Planera och packa
FREDAG
- Planera och packa
LÖRDAD
- Plåtning halva dagen
- Sista fix, helst bara stänga väskan!
SÖNDAG
- BYE BYE SWEDEN, HELLO YOU

RSS 2.0