turkiet

I lördagsnatt kom jag, Jennifer, Malin och Christin hem från 1vecka i Turkiet.
Ååh, vilken vecka det har varit! Helt fantastiskt underbart! Inte bara har vi fått sol, värme och upplevelser att minnas utan fina vänner och hjärtan att bära med oss!! Killarna i resturangen, från köket, från receptionen och från den lilla shopen på hotellet. Även våra städtanter och vi hade kul tillsammans!
Hela veckan har vi umgåtts tillsammans och vi har bytt kultur tillsammans! Aldrig någonsin kan jag minnas att jag har mött människor med så öppna hjärtan som dessa killar!

Första dagarna tog vi allt med en nypa salt. Så klart ville dom väl få fyra svenska tjejer att känna sig speciella och välkommna mer än någon annan! Men dagarna gick och dom visade sitt rätta jag mer och mer för oss, deras lediga tid gick till oss, letade upp oss på stranden, spenderade tid till oss och hjälpte oss till bästa billigaste shoppingen i stan! En helt kalaskul vecka!

Sista kvällen var vi ute på stan tillsammans med Sezer, en av killarna från kökspersonalen och vi gick och shoppade tillsammans! Den killen har ett sånt hjärta av guld! verkligen genomvänlig! Han visade sin glädje till oss (framförallt sin storfavorit Jennifer) genom att köpa varsett armband, ett armband så vi aldrig skulle glömma honom!

Avresedag och allt känns i luften, det är tungt på något vis, att verkligen ska lämna dessa guldklimpar nu efter bara 1vecka tillsammans, det kändes så fel!!
Vi tog vara på våra sista soltimmar undertiden pojkarna jobbar!! Plötsligt fick vi finbesök på stranden med, uppskattat! =)
Tillbaka på hotellet och packa det sista och lämna rummet till våra kära städerskor, satte vi oss en sista gång i resturangen för en sista måltid! vissa av våra favoriter befann sig inte på arbetsplats när minuterna började närma sig avfärd. Efter att vi lämnat ut väskorna och checkat ut så gick vi in till resturangen för att ge killarna där en sista kram, då blev jag så glad! Market-boy hade satt väckarklocka för att vakna under sin lediga tid för att komma ner och säga hejdå till oss! Lyckan är total! Jag går in för att ge även honom en extra lång och varm kram så ger han mig en servett-ros! Fjantigt kan vissa tycka, men hellre 1 servett-ros som han själv lagt ner energi och möda på än tre köpta.

RSS 2.0