Affe, behave!

Igår åkte min fina kusin till Affe (Afghanistan) för jobb och slit!

Så Affe, behave and be nice! Vill ha tillbaka honom och hela hans trupp hela och glada!


BINGO! Eller..?

Nu är det så gemytligt och mysigt och allt det där så varför inte bingolotto med när man ändå håller på!?!

Men hur bra gick det för mig då? Tusan


Han är tillbaka!

Min kärlek, som jag aldrig trodde jag skulle älska så mycket! Idag hoppa han in igen! Jag pratar förstådd om min septum, min peircing i näsväggen!

Denna gången gick det MYCKET bättre än första (och andra gången!) haha! Och gjorde inte alls ont, och jag menar det! Det kom någon liten tår men mest då för dom drog i näsan och tårkanalerna där! Ah, hag är iaf sjuk jädra nöjd!

Tråkigaste nu är att ringen är så stor för det är en läkring, så den måste vara stor om näsan svullnar. Just nu är jag bara lite röd, lite rudolf :)


Åh GRATTIS fina fina tjejer!

IGÅR! Vilken underbar dag! På alla sätt och vis, spänning, nervositet, rädsla, nakenhet och ren jädra lycka! Min lilla klass tog examen! Nu ska dom sparkas ut i verkligheten! Värsta av allt är nig ändå att dom inte kommer vara där på måndag..! Kommer bli
Massa kärlek över till den andra klassen, extra mycket till dom! Också helt okej :)
Men tack för igår tjejer! Ni är fantastiska!

Nu lite bilder från festen


Bakom förklädet

Asså kunde bara inte låta bli.. Men asså herregud min fina elev "I" som idag gick och hade något under hennes förkläde!


Åh du underbara massage!

Efter olyckan i sommar så har min rygg varit allt annat än okej! Så nu har hag äntligen gått till en massör, världens mest pratglada massör skulle jag väl gissa på.. Så himla skönt och så värt vartenda öre!

Han fråga mig hur gamla jag egentligen var för jag ser inte gamla ut men min rygg kändes som en 60årings, tack!
Får bli att gå dit snart igen så det blir ordning på rygg-skrället!


Snälla söta Tomten

Måste nog utmärka
Mig själv som en fantastiskt bra och fin syster lite extra just idag. Min julklapp till min bror kommer (förhoppningsvis) slå alla andra med hästlängder! Jag drog i några trådar jag har och strax var det fixat och idag damp det ner på posten! Åh! Vill ju nästan ha det själv! Skulle bett om få två fixade.. Rackarns ;)

Men vad jag har skrivit ber på min önskelista är Jeffrey Campbell - Lita Spikes! Har ni inte sett dom, kolla.. NJUT


Jacka

Kände att det banne mig var på riktigt dags för en ny vinterjacka!
Vill inte lägga ner en förmögenhet, om det inte var en drömjacka! ;) Visste ju iaf lite var jag ville ha, gå ner över rumpan, stor luva, sköna fickor, snygg och navyblå :) hej och hå, sprang på en sådan på en ett helt oväntat ställe, och för en bra peng! Gillas!! :D


Cubus 999:-


Vege-vad?

Sånt här tycker ju jag är himla kul!


Skapa ny kraft

Träning är bannemig igång igen och det känns så jädra förbannat skönt! Blir nästan lika förvånad var gång om hur kul jag faktiskt tycker att det är! Träning, göra av med energi och skapa ny! :) som ett barn på julafton!

Träning i all ära men denna gången är det annorlunda, inte bara för min nöjes och terapis skull.. I somras var jag med i en olycka som slog mig ganska hårt. Jag på cykel och han i bil, BAM!! Long story short, jag blev mer än bekant med sjukhussängen, droppet, gipser och för att inte glömma kryckan som än står redo i min garderob!
Så min sjukhusläketid är long gone now, nu är det jag och mitt träningskort som går hand i hand. Min nya favorit på gymmet, eller mina två, Indoor Walking känns som du tränat i tio minuter men du är dyngsvettig! Och body balance, ser ut som om det ska vara världens lättaste - way wrong! Jag älskar i alla fall att jag hade turen med mig i oturen att jag ens fick chans att gå igen, att stå! Kan inte föreställa mig ett liv utan att ens kunna stå?

Thank You Lord


rese lyxfällan?

Nämen så atte, jo då var vi där igen..tiden gick och bloggandet var noll. Ska inte skriva hundra rader ursäkter, it happends even to the best of us!

När jag sist skrev här så hade vi precis kommit hem från min kärlek - NYC, USA. Det var verkligen det bästa jag gjort på evigheter! Sitter fortfarande och pratar om små saker, detaljer som om det var hemma och inte alls främmande egentligen. Är ändå lite imponerad av mig själv att jag på tisdagen bestämmer mig ringer och bokar och betalar biljetten och på söndagen åker jag, med min "förskole ryggsäck" ENSAM till LosAngeles och förväntar mig oc blivit lovad att två vånner ska stå där oc möta mig när jag landat eller som dom själva sa; "..om vi inte kan vara där så har vi fixat en ride till dig, no worries!" TUR är att jag av egen nyfikenhet kollar upp vad vårt hostelheter och vilken gata det ligger på, TUR (igen) var att jag även kollade tvärgatan.. annars hade jag aldrig hittat dit med min taxidriver som inte heller hade en aning.
Kan väl gott säga att den taxiresan satte väl smått prägeln över hur resterande tre veckor skulle vara-BANANERS!

Det sjuka här nu är att jag inte kunnat hållamig i skinnet igen - NY RESA BOKAD!Är väl rädd att min abstinens kommer vara skyhög när jag kommer hem efter den och  snart därpå boka ny på den -och därmed skapat en lillasyster till lyxfällan = RESE Lyxfällan, sen veckoserie på tio delar, alla om mig?

RSS 2.0