Någon som vet?

Ja, nyår imorgon som alla mest troligen vet! Jag har drömt mog pm en nyårsklänning som jag inte vet var jag ska hitta en sån.. Tänk dig långärmad, smått oversize uringad svart helpaljettklänning, ganska kort! Någon som vet?!? Jag hade blivit såååååå glad!

Vet inte vad det är med mig men jag har må...

Vet inte vad det är med mig men jag har mått så in i ....... Dåligt de senaste dagarna! Gå upp ur sängen finns inte och halsen är katastrof! Undra hur det ska gå på jobbet nu med alla kunder..jag får väl gissa och teckenspråka mig fram till vad dom vill eller köra hardcore: Linnea bestämmer totalt!! Skulle faktiskt vara väldigt kul ändå! Förutom när kunderna är småtjejer som bölar för dom är så jädra nervösa för hela grejen! Men ska väl gå det med, man får bara lägga till moderliga Linnea inom mig och vara sjukt gullig mot dom! Vi får se vad dagen erbjuder!


Ont så in i

http://www.youtube.com/watch?v=TmLhHimvx8M&feature=related
Det gör mig så jävla ont i hjärtat och blir helt tårögd! Att sådana människor får adoptera är helt bannalt! Önskar jag kunde ta den pojken till mig och bara ge honom en stor kram! En stor varm kram till någon vettig kan ta hand om honom! hoppas så innerligt att han inte är kvar i den situationen längre.
Fast jag sett klippt miljoner gånger så gör det fortfarande lika ont varje gång om inte rent av mer ont!
Ska gå och skicka honom en kram på posten imorgon! kärlek till dig killen

tankspridd

har suttit egentligen i flera timmar och bara tänkt på vad jag ska skriva.. Har det hänt något roligt? fint? underbart? äckligt? vad vet jag.. Egentligen har denna dagen varit fylld av massa intryck och så. Skitiga kunder. Jag som ändå trodde för ett år sen att svenska folket var ett rent och frächt folk, men ICKE. Styling av en kunds hår idag fick mig i princip att spy inombords! Skrattat ihjäl mig med mina fina muaare! Flummat med fina receptionisten! Åkte på utflykt på stadsbussen med en kollega! Kommit hem och haft sängmys med min kombo! som sen resulterade med en tappad konversation på FB när vi ligger mindre än en armslängd ifrån varandra..men vi älskar det!
Det som ändå slår mig mest när jag tänker tillbaka på dagen är hur fantastiska kollegor jag har uppe i tornet! För ett år sen så visste jag inte någons namn ens! Ni är totalt smashing!Kärlek!

Eyelid primer

Titta vad jag hittat! Detta låter så kanoners så jag måste testa det! http://www.limecrimemakeup.com/products/Candy-Eyed-Eyeshadow-Helper-eyelid-primer.html
En EYELID PRIMER som verkar vara helt galet bra för en kanon pris!

Tjatja bloggen! Nämen allvarligt hej på er...

Tjatja bloggen! Nämen allvarligt hej på er alla igen! Sitter nu i vbilen påväg hem till mina föräldrar på Österlen! Vädret är rent käpprätt åt helvete! Tvi! Min bror kör och jag sitter och försöker ha koll på reflexerna och hon därbak är nergrävd i julklappar och i sin egen mössa!! Fantastisk syn!! Men det känns iaf som att vi kommer hem så småningom! Hoppas verkligen att alla ni andra med gör det! Håller tummarna för er!


gothicgirl

rivstartar dagen men en plåtning med en goth tjej!
sminkningen blev jävligt effektfull med få medel! jag är nöjd!
(precis som alla andra bilder så får man inte ta denna heller från min blogg utan tillåtelse)

Gårdagen var helt bannanas!! Grym avskedsm...

img_1526 (MMS)

Gårdagen var helt bannanas!! Grym avskedsmiddag för Cornelia som flyr landet snart i ett halvår framöver! Kan inget annat än säga att vi hade sinnes kul igår, god mat och dansyra!! I vinylbaren är det första vi ser två mindre attraktiva människor stå och grovhångla i baren, I BAREN! Inte gå till sidan eller ngt, lägg er gärna på drinkarna med! Tvi!  Inte för jag menar att ingen nu tycker dessa två är attraktiva men det var verkligen ofrächt! Aka detta försör ju inte för oss! Fler killar över till oss!! Mums! Kvällen var lång och skit kul! Avslutades med någonslags efterfest at our place med pasta och aivar! Det hela resulterade i 30minuters sömn innan jobb. Så nu sitter jag här, på jobb och mina kollegor har nu gjort en lista där de beta om när jag däckar! Thanks


Skriv en insändare, skriv en insändare til...

Skriv en insändare, skriv en insändare till Trelleborgs allehanda!!! Alltså seriöst!! Två oattraktiva personer står och äter upp varandra i vinylbaren på KB!! Vad är det för fel på människor? Bara gå hem och få det överstökat, för fan!


ett två tre, vi hoppar tillsammans

mötena idag då ja.. det gick bra! härligt som fasen med frisk fläkt! planeringa inför kommande möten och jobb! Stlistplåtning som kommer upp.. och massa andra härliga jobb som jag inte kan släppa loss än! fast jag vill.. till hela världen!!

Även den bästa blöder

borde sova för timmar sen men kan inte, kan nog ha vänt på dygnet lite sen i lördags.. rubbat!
imorgon ligger planerna: Piss viktigt möte! - Möte som kan blir grymt! - hang på stan med finaste M. julshopping? - sen inlämning av kursplan!
Ja, även den bästa blöder
ill tell ya all about the pissviktiga och ev grymma mötena imorgon - over and out

fantaxiska kväll

de var så min fina vän joel hade sagt det!
Gårdagen var intensiv men mega bra! 80årskalas för mormor och m ånga var på plats, inte helt alla barn och barnbarn, men nästan! Fick höra på omvägar att vi var 47st där. inte släktkalas som hos alla andra! puh! mormor var fin och med sina grymma kommentarer! :) älskar min mormor och min morfar! <3
Tycker om när alla kusiner är tillsammans med! eller jag när så många som möjligt är det, sälla alla alla är med, vi är 22kusiner på den sidan! men det är kul och dom är så fina! kul med dom "små" med! låter som om jag är mormor när jag säger så :)
Sen drog det  ju vidare till en 20+45års fest! det var bannanas när vi anlände vid 22 tiden! ballongdans som hette duga! dans för fulla muggar och en fin nina som var "otroligt besviken på mig för jag inte var på plats" :)
Så mycket att säga om den kvällen men räcker så långt med en bild
en bild på oss tre, det räcker länge för mig!

Gud vilken jädra dag! Fullt stirr sen mor...

Gud vilken jädra dag! Fullt stirr sen morgonen med städning och målning med renoveringen hemma hos mina föräldrar! Sen till vår stuga och göra oss oordning för nu sitter vi i bilen mot mormors 80års kalas och senare ikväll ska vi till min kusin och farbrors 20+45års fest!! Usch sitter i bilen och bloggar nu, blir åksjuk av att inte kolla fram


Planering

mm, sitter och planerar inför ett snart kommande möte och plåtning! en plåtning där jag kommer stå som stylist. inte bara makeup eller hår, utan stylist! en bild vi vet kommer publiceras (om det inte fuckar upp totalt )
im longing

Ååh så snygg man blir nu då! Sitter och fi...

img_3667 (MMS)

Ååh så snygg man blir nu då! Sitter och fixar min motorväg som jag haft mitt på skallen nu! Gav frisören fritt fram faktiskt ( jo känner henne sen innan så hon har väl koll på vad jag är för en så hoppas jag kan vara lite lugn iaf ) Annars är ju jag en som INTE gillar att gå till frisören, men tar en smäll nu!  Vad hade ni gjort med mitt hår om ni fick frittfram? :) eller kanske mer, vad tror ni hon gjort med mitt hår nu då? :)


Herregud, inte en millimeter sekund över s...

Herregud, inte en millimeter sekund över senaste tiden! Puh! Det har varit jobb, jobb, modevisning som blev såå himla bra! Grymma klänningar var det som heter duga! Bästa av allt att man nu också fått fin rabatt på kreationerna!! Bra att ha i baktanken! Fniss! Det har även hunnits med julfest! Vi hade såå kul tillsammans! Varför festar vi inte oftare tillsammans? :)


hemma en lördagskväll?

det stämmer, jag är hemma en lördagskväll. inte nog med det, jag ska stanna hemma hela kvällen med! kände mig lite ostabil med det i början och var nära på att desperat jaga efter lite sällskap i vintermörkret, men nej! jag är stor o stark och kan stå på egna ben!
dagen har bestått av jobb! hade jädrigt mysigt på jobbet idag och tiden sprang iväg och vi alla hade så kul! :) älskar sånna dagar! alla kunder var toppen med.
nästa laddning för kvällen film och gottis! :) hemma kvällar är underskattat

dödensdöd

min telefon som är halva mitt liv är halv död!! VET det är en ren total katastrof! inget funkar, ringa, sms, mms, blogg, fb, twitter, mail kalender NADA. känner mig halvttappad! hoppas att det ska vara fixat inom snar framtid!

RSS 2.0