Då var vi tillbaka i bilen ner från Borlän...

Då var vi tillbaka i bilen ner från Borlänge! Det har ju varit så Jädra hysteri om snön och väglaget och att det går inte att köra på sveriges vägar! Än så länge harvi det fint. Har snöat lite och nära ett rådjur mindre i Sverige men annars bara fint! Se och hoppas vi klarar oss hela vägen hem!


Gårdagen var hård lång och seg! Dåligt blo...

img_1174 (MMS)

Gårdagen var hård lång och seg! Dåligt bloggande och tid över överhuvudtaget! Usch!  Idag är det nya tag och min stil är lite skogshuggare möter rockare möter lilla My - iaf om man frågar mina kollegor! Dagen började lugnt men nu är det att köra järnet! Tjohej


Åh herregud vilken seg dag detta var då! V...

Åh herregud vilken seg dag detta var då! Vill bara sluta på jobbet för dagen, à. Med sminket och på med träningskläderna och sen ner i gymmet och rusa fram!! Sen simma längder och plaska lite i poolen! Hur ser er fredag ut?


Allt är riggat och klart! Nu är allt bara ...

Allt är riggat och klart! Nu är allt bara att köra järnet ihelgen!!! Ska ha det mysigt här i helgen, vintermys!


Kanske borde ha sagt att vi kommit gram he...

img_8944 (MMS)

Kanske borde ha sagt att vi kommit gram hela till Borlänge. Klockan slog ganska exakt ett på natten när jag parkerade bilen.  Idag har vi mest myst ändå känns det som. Vakna gick ner till frukost och sen upp och vila lite till!! Nästa punkt på dagen blev träning! Vi körde i 1,5h 45min konditon och 45 styrka! Såå skönt! I planen ligger ett nytt pass ikväll, som avslutad med lite konditonssimmning i poolen!!  Hurra!! Hunnit med en runda på stan har vi med och lunchat. En mys dag i Borlänge :)


Snöstorm och chefen får äran att tanka :)

img_9974 (MMS)

Snöstorm och chefen får äran att tanka :)


Ja då sitter man i bilen på väg upp till B...

img_1958 (MMS)

Ja då sitter man i bilen på väg upp till Borlänge! Precis bytt förare så nu ska jag vila mig lite! :) vi  har bestämt så att vi kör små sträckor var och byter ofta, känns lättare så! Har någon av er varit i Borlänge innan, eller kanske så att någon av er bor där??  Vad ska man göra där när man har tid över? Var hänger alla snygga heta män på fredagskvällen? ;)


So much has been said and done! But there ...

So much has been said and done! But there is still so much more to say and do, dont know how Im supposed to explain this to you


TÄVLING

Nu är jag med i en tävling som passar sig kanon för mig just nu!
Tillsammans med bloggerskan laila och Beautynet.se tävlar jag nu om att få ett hett längre hår!
Det är lätt att hitta sin färg där och jag valde #P613A/27
Det hade varit toppen nu om jag vinner håret efter att jag äntligen vågade mig till frisörskan för att klippa mig så återigen tog hon mer på längden än vad jag tänkt och önskat mig. Saknar mitt långa hår, men kanske nu efter detta så kan jag få tillbaka det!?
Nu får jag korsa fingrarna och be en extra bön ;)

Nu är man nyduschad och tvätten är upphäng...

Nu är man nyduschad och tvätten är upphängd, bara packningen kvar sen är jag redo för tour :)


gävle som var

ihelgen var det tour på gång igen med mitt vackra crew <3
vi drog oss till gävle och körde ett race, inte ett maraton, mer ett mini race! Fredagen fick vi någon timme över och iställer för att sitta ner på våra fina behinds så gjorde vi lite personalfoton, tänkte visa mitt
Lite smakprov ffrån det hela.
MUA: Jag - Linnéa Henriksson
HÅR: LinnéaHenriksson & Jenny Georgii
FOTO: Joakim Klang & Tor Falkenberg
Inte nog med det, självklar vill min kära Pande vara med mig på en bild med.. blev såhär:

söliga tisdag

har inte gjort mkt annat än legat i sängen hela dagen, ligger här än med datan på magen och jobbar. Idag är en seg och sölig dag..gör massor men inget händer.. borde även göra mer. Allt jobb med hemsidan tar miljoner mer tid än jag någonsin tänkt mig.. men den som hänger med får njuta och se!

any responce?

ska jag göra ett återvändande?

RSS 2.0