Cash is king

Tisdag, 27 December

Sova? Nej, inte då! Båda uppe med tuppen och går mot stan för att kolla utbudet lite.. Forever 21, oväntat? Det var utan att överdriva det största ever! 5våningars i NYC kunde nästan slänga sig i väggen! Driva av några timmar på stan sen snabbt tillbaka för hinna powernapa innan mascaran ska på igen!

Ölspel med ett härligt gäng av Britter, Tyskar, OZare och Statare! Four Loko är slut! Öl är slut! - Mot stan! Går oförskämt in på Ceasara Palace och vidare in på PURE - crowded as hell! Och vi blir tillfrågade av en smått hemlig man i kostym om vi vill upp på vip/scen eller vad han kallade det för hans vän ville att vi skulle dansa där.. vi spar på den biljetten lite till men vi står med iaf under namnet "2 swedes"! Ut till Ceasars igen världen blir magiskt liten! A springer på James - "the medicine man" som hon träffade när vi var i staterna i våras, vad är oddsen? Puss och kram och allt det där och mannen är trevlig och jag blir utsedd till att bli han europeiska fru, fixar vi! Gå och dra lite i de där banditerna, VINST! Satsade $1, vann $21, fick ut $5.. fattar inte de maskinerna helt men hey..


So long Sweden

Måndag, 26 December 2011

Linnéa och Anastasia drar sig till staterna igen, denna gången heading to Las Vegas! En fantastiskt lång dag som till slut blir smått kaos med sista flighten mellan Washington, Dulles - Las Vegas, McCarran. Planet har dom lyckats överboka så vi är nära på att hamna bland de som får snällt vänta på nästa flight, det är man inte sugen på efter redan en fantastiskt lång dag! Vi drog fram våra rådjursögon och fick vars en biljett i handen och går för att kliva ombord ser vi först att våra platser är på nummer 5 aka FIRST CLASS, well thank you! :) Efter en närmare kolla på vårabiljetter tar A sin och jag ska ta den andra, för den är ju min, eller? Såvitt jag vet är inte mitt namn S.Johansson.. onödigt att göra väsen om det så ler och hoppar in i first class!

Väl framme på hostlet och fått sängkläder som de tyckte lämpligen passade oss..( tiger och panter utstyrsel ) tänker vi att vi ska ta igen lite sömn - fast det är roligare med fest! på med klackar och mascara och ut! Det bjuds på drinkar och videospel, som jag förövrigt spöar skiten ur dom andra med! En fantastisk start på vårt Vegas!


SS-collections

Snart är det dags för SS kollektioner att strömma in i butikerna och älskar att H&M har som fin tradition numera att ha ett samarbete med någon designer. Vet ni vem det är i SS? Jag vet ;) Marni. Säger det dig något? För mig: Kul! Ska bli kul och se vad det blir, men det är nog inte allt för mycket för mig. Eventuellt hamnar jag väl på smyckes och sko hyllorna då.
Har försökt och hitta så man kan få tjuvkolla lite på vad det är som Marni kastar in i våra sinnen till våren, (eller ja, efter jul) och hittade äntligen denna videon
http://www.youtube.com/watch?v=eIfTJwDxqCk

Naglar naglar naglar

Hela dagen har jag suttit och övat på att bygga naglar på några modeller!

Har ju sen innan certifikat i naglar, men för ett annat material, så nu kör vi på detta! Heja!

Helt slut och blir bog en tidig kväll


Helt slut . nu

Allt jag har att säga är: möte 8-18.30 och sen jobb på det! Over and out


RSS 2.0