KVP!!

Nu ska jag ut och köpa en upplaga av Kvp!! (kvällsposten) Hört att det ska vara extra fina bilder och sminkningar i den idag!!?! ;) hihi

för heta sommarnätter

Imorgon slår vi på stort, då ska vi ha mingel och fotografering och het styling när Streiffert Collection bjuder in till evenemang: Frisyrer för heta sommar nätter!

Mäster Johans gata, Malmö  17 - 20

KOM! och ta med dig en vän eller två!

Nu ska jag sova lite innan hela härligheten drar igång!


outsale

Jag önskar för allt i världen att jag hade kunnat vara i Gbg imorgon! MI LAJKI har utförsäljning! men en fet rabatt!!

Jag har redan fått en liten sneak a peek på vad som erbjuds och det vattnas i munnen på mig!
Funderar skarpt på att skicka dit ett litet bud till mig ;)

Gör som jag hade gjort om jag befann mig i Götet imorgon, åk till Göteborgsvägen 44 (4:an till Lackarebäck. Bredvid Santa Fee och mitt emot Fashion Hoouse.)  och piffa upp vårgarderoben!


road trip genom sverige

Gårdagen och början på denna är inte till o leka med vill jag lova!
Som alla nog är medvetna om så har ju Island bestämt sig för att göra liv ifrån dig med askmoln som ska dra över oss andra stackare! ;) Så alla flyg, mer eller mindre, är inställda och vi skulle ju åka på tour idag.
Jag och mina fina kollegor från malmö satte oss istället på tåg till Göteborg till några av våra Gbg-kollegor.. var framme ca00.45 kanske - då blev det utgång  -  ch planerat att gå upp 05.40, så vi hppa över allt vad sömn hette..
Och nu sitter vi alla i en buss som ska ta oss från Göteborg- Västerås - Stockholm - Umeå! Så touren blir självklart av efter lite fix och don :) umeå - here we come after all!!


att det ska förstöra

Att en nedrans askmoln från island ska förstöra och stå till med besvär för så många. Även jag har blivit drabbad av det, eller rättare sagt är eventuellt drabbad av det! än är jag bara drabbad av det så att det skapar oro i planeringen! Vet inte vad jag ska göra annars! just nu håller vi på att kolla på eventuella lösningar på det!
Wish me good luck!

say a pray

Min Gud, min Gud, min Gud vad dåligt jag mår!
VARNAR KÄNNSLIGA TITTARE FÖR OBEHAGLIGA BILDER 
Hela dagen har varit värdelös för min del! Legat i sängen och kramat toaletten! Avancerat till soffan med lite när jag kände abstinens för att få lite vettigt gjort - fick det gjort och fick betala ett högt pris!


finally something good

Denna dagen bjuder äntligen på något trevligt!!
Glass i hamnen med Thias!


NEJ NEJ NEJ

Satt igår och skulle göra klart sommarschemat! allt låg spikat och klart från mitt håll
 - vad får jag tillbaka? TOTAL KAOS!
Jag kände på mig någonstans att allt var för bra för att vara sant - mycket rätt! Det är inte okej tycker jag!
Och för att citera min kära kollega, som allt var spikat o klart med, efter jag berättade om mitt kaos
sa hon helt enkelt: "NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ Du har förstört mitt liv!"



MI LAJKI

       
     
      

Ni som känner mig vet att jag älskar detaljer och ovanliga sådana speciellt! Har nu fått upp ögonen extra mycket för ett ballt märke som skiljer sig från mängden! det inte bara gulliga hjärtan smått och osynligt! Nä, här är det ordentligt med råge! MI LAJKI kommer alla dessa godingar ifrån, skulle utan tvekan tacka ja till att låta dom pryda mig! MI LAJKI a lot


Army-style


det är väl knappats någon som har missat att armé stilen är HET HET HET iår?!
jag erkänner, jag är en av dom som fallit för den! Gotta love it!


på önskelistan

  • Löpar skor
  • löpbyxor
  • träningsbh
  • naglellack
  • jeans shorts a la boyfriend style
  • korkklackade skor
  • tunikor/skjortor/söta klänningar i goa färger!!

solsken och schemaskrivning



Ååh, vilken fantasktit väder det är! helt underbart!
dagen har blivit ägnad åt schema skrivning och fix! Kan inte låta bli att titta ut genom fönstret heller, har haft det vidöppet hela dagen!! Snart blir det ut och springa en runda i fina vädret + lite gym! Gotta love it

[email protected]


slap


idag går inte allt som jag vill kan man ändå påstå! Får inte riktigt ordning på schemat sen avbokade precis en modell sig till en fotoshoot som var totalt planerad! Sånt är aldrig kul! men tar ett leende på läpparna och söker efter en ny! :)


katastrofalt!

det är ingen ursäkt längre! mitt internet har varit tillbaka sen i torsdagmorgon, men då åkte jag ifs på tour till Skellefteå! Men nu är jag tillbaka och back on track!

Helgen i Skellefteå var underbart härlig med alla kunder och mina kollegor! Så mycket kärlek på så liten plats! Nästa destination : UMEÅ

RSS 2.0