jobb jobb jobb

Oh herre! känner att verkligheten smått börjar krypa fram runt hörnet! Men borde vara med slagen än vad jag är!
Jag har jobbat som en gris de senaste veckorna och civiliverat liv finns inte för mig längre.. jo kanske gästerna på resturangen :S

Jag och min förhoppningsvis-blivande-respal har försökt lägga fler planer på vår resa. Som anat så förminskas det hela. men det är okej! För menar bättre och planera väl en liten bit och orkar/kan vi mer så gör vi det från där vi är då! =) Men vi är smått oens om när det hela ska ske, jag vill nu, visst  det vill hon med men hennes pengar (och antagligen mina) räcker inte pga omständigheter.. men vad ska man göra. det är så mkt som går till spillo man vi inte gör det NU - pronto!

Saker och ting har ändrats så drastiskt på sista tiden - vissa till det bättre och andra till det sämre. Människor som försvunnit ur mitt liv och jag saknar dem! Det sårar mig djupt! overkligt att vissa saker händer som inte borde ske - helt utan anledning och förklaring. Av vissa borde det kunna finnas en grund och förklaring, av andra kommer det föralltid vara ett stort frågetecken


questionmark

barnbarnsträff

igårkväll var det spektakel i tomelilla. Siw hade fest för sina barnbarn + familjer! För en gångsskull var vi alla samlade! Det var mycket trevligt! god mat, härligt umgäge, fotboll, kubb, fotografering & singstar - kan det bli bättre? Alla små bebisar var där + jennys mage! SÅ mysigt! ich inga bråk eller gnäll från någon av dom igår heller!!
Alla utom Fredrik tyckte vi skulle ändå på schemat gällande hur ofta dessa träffar sak vara..nu var det 5 år sen sist - fredrik hade trott vi haft det varje år :p



Idag jag sofie och thias på utflykt - simrishamn - kivik - knäbäck! Det var riktigt härligt!! Skönt och komma ut och röra på sig en fin söndag!

är harar smarta?

Vilken helvetes dag! Igår fick jag världen allergichock när jag skulle duka upp ett långbord i trädgården på jobbet - nyklippt häck!  Och har mått som en söndrig kratta efter det! medicin jag tagit har inte gjort någon större påverkan på det heller! P.g.a detta så bestämde jag och M att jag tog hand om gästerna inne. typiskt nog får jag först ett sällskap på 9per varav 5barn och strax efter de satt sig komm ett sällskap på 7pers varav 5barn och 2av dom var ett mindre helvete att ta hand om /lyssna på/bli jagad av! Det är inte det att jag har något emot barn, tvärt om!! men snälla någon! Vet man med sig att man har skitungar till barn och inte kan tygla dom så tar man väl för bövelen inte med dom på fin rasturang!! Visst alla ska kunna få gå på resturang.. men HA PLI PÅ UNGEN!! iaf de dagar jag har pollenallergi!

När jag imorse körde tidningar så satt jag och filosoferade för mig själv i bilen.. kom tänka på en massa saker som var värda att fundera mer över. Men det som slog mig mest idag var: Är verkligen harar dumma, eller bara fattar dom inte bättre? När dom ska "akta" sig för bilen som kommer körande..varför inte springa till åkern där dom egentligen vet att dom är säkra , för där är ingen väg! Men nej, spring tills du dör framför bilen och sen rulla över kanten av trötthet! Och duvor är inte mycket bättre, men dom har ialla fall vett att ta sig uppåt!

Shit vad jag pratar mycket jobb, men det är det enda som händer i mitt liv nu för tiden - rå tragiskt! Men tack gode för vänner!! dom är så härliga! ironi är också härligt! vänner och ironi = toppen!
+ idag så hörde en kär "gamal" vän av sig! Jag blev så glad! Jag trode ett tag att det var finito, men nej! =)

Förövrigt så är jag ganska mör i kroppen! bli lugn kväll, middag nere i stugan med familjen!
Undrar när jag och Gustav ska ha vår sorbet-fest-för-två?!

Idag när jag gjorde min look for the day så blev jag insprerad av en person vid detta namn, så helt naturligt får looken också bära detta namn; EmmaJohanna.
Först när jag satt och testade och matchade så blev det först Japan tema (inspirerat av en annan kär vän) men hade inga bra Japanska namn då. Så senare efter jag fått tag i min vän, K, så ska jag göra en lokk tillängnad K - imorgon kanske?

look image

and I like it

Fast det har varit en dag full med jobb och stress, har det varit lugnt på något vis.. kan inte förklara, men lugn i stressen!!
Började dagen kl 02.00 med mitt vikariat som tidningsbud (YEAH) och det visade sig att min jobbmobil inte var registrerad så jag fick inte reda på när lastet var på väg, så när jag kom dit så hade redan alla åkt! kul! så det gick som tusan sen när jag skulle komma iväg! Och  jag höll dead-line pretty good too! blev riktigt imponerad av mig själv!!
Började sen på resturangen kl14, allt har gått som smort därmed idag, vi har till och med riggat för morgondagen =) berättar om det imorgon!
Det jobbigaste idag har varit den inte så lilla bulan jag har mitt på hjässan efter gårdagens källare.
Nä, nu blir det sängen! Kommer kunna bli en hård dag imorgon!! :D And I like it

look image

jag & johan palm

det trodde jag aldrig, att det skulle vara jag och johan palm en hel dag tillsammans!
Jobbat på catering idag, HELT ENSAM MED CA 150+ GÄSTER. har i princip inte pratat mer än 10 minuter under 8timmar.. har haft samma låt på huvudet hela dagen så har gått och sjungt på johan palms - Emma Lee konstant!!

look image

Imorgon är det jobb jobb jobb. Först med mitt vikariat på tidningarna sen resturangen..kommer väl dö om det ska vara värmen igen. Vi få se om deet är något kvar av mig! Shit är så trött nu så jag bara skriver bladda.. Nej, we call it the night!

möhippa

Nu är det lördagen den 4/7 och jag och Emma ska vara överraskning till en möhippefest i malmö ikväll!! det sk bli roligt! Emma ska fixa håret och jag tar hand om sminket! Jag hoppas verkligen det blir roligt!! :)
Så detta blir ett kort inlägg idag för nu måste jag dels göra mig självi ordning och göra iordning min väska till ikväll!! Tvätta penslar, packa skuggor, spegel, glitter, fransar...

look image

rödvin ger huvudvärk

då var det en helt underbar sommar dag på österlen förbi. Vädret har varit så kanon så man älskar att svettas!!
iförmiddags var jag på inskolning på jobbet där jag kommer vickariera i tre veckor i sommar efter det fick 2h tills jag skulle till andra jobbet där jag började kl 14 och har jobbat till nu kl23 gick jag därifrån..

imorgon kunde ha blivit en pinsam dag! som tur var kollade jag en gång extra på schemat på jobbet  idag och insåg att jag imorgon inte alls börjar kl 18.00 som jag trodde, utan kl 10.30 (!!) - kunde blivit fint med sisådär ca 7,5h försening - HEJA! En annan mindre trevlig incident på jobbet idag, stog och letade efter en flaska rödvin till en gäst, trillar det plötsligt ner en annan i huvudet på mig! AJ! Och på lunchen hade Sam vår kock ordnat pasta carbonara till the crew, gott! Fick snart väldigt ont i magen förstog inte riktigt varför - visade sig att snälla sam inte tänte på min laktos intollerans och haft grädde i! Tur var så fick jag tag i D.K som hade medicin hemma, så ner och hämtade piller! Så nu är jag ganska trött och har ont i huvudet efter rödvin!! blir sängen nu ioch med ändringen i schemat. Lite Sex & the City maraton innan frans möter frans.

look image

recover

Då gör jag det igen - ett nytt försök till en ny blogg. Dock kommer det antagligen bli en blogg som handlar mycket  om mig, tankar, modevänner, utbildning, smink, planer, familj, jobb, dans, framtid, filosofi, fester, resor och ren livsnjutning.



Den senaste tiden har jag umgått ganska mycket med en kär vän, Anastasia! Jag uppskattar det verkligen för det var verkligen länge sedan vi fick så mycket tid tillsammans, eller länge sedan jag fick så mycket tid tillsammans med henne kanske jag ska säga istället!

Igår var vi åter på dansträning inför ett kommande bröllop. Jag har fortfanrande samma kännslor för vår s.k. ledare som inte har någon organisation what so ever! Men igår höll jag mig lugn trost allt, var för trött för att ens orka lyssna på vansinnes orden ur hennes mun. Nina och Anastasia brus dock däremot upp mer än förväntat, vilket jag dock tackar för! ett brvis på att det är inte bara jag som har så jädra fel för mig att något är fel! Efter träning åkte vi hem till A och snackade och hittade en rolig sida på nätet http://www.looklet.com/ En mycket rolig sida för oss styling-suckers! Där jag nu framöver (när jag har tillgång) skapa a look for the day!


look image



Nina & även Caroline är tillbaka i Sverige igen efter USA-tid. Det är så skönt att man bara kan åka över till ett helt nytt liv på några timmar! HÄRLIGT! Jag vill bara att min och Anastasias äventyr ska sätta fart. Dock är det ett bra tag tills dess.. känns så låångt borta just nu. Men även vår tid kommer! Idag bad vi lite extra till Gud om att det ska ske, Anastasia komponerade det i en härlig stämma: "Ohhh Loord won't you buy me a mercedes benz! (and a hell lot of gas to get us the fuck out of here)!!"


RSS 2.0