smakprov




Här har ni ett av mina smakprov av vad jag gjorde i helgen.

Makeup: Linnéa Henriksson
Photo: Ida S
Model: Amanda L


ursäkta!

ursäkta mig så välldans! Som ni vet så har jag varit iväg o jobbat i norrland hela helgen och har helt enkelt inte haft tid eller möjlighet för bloggen då tyvärr!

ska packa upp mig lite från norrland sen ska jag sätta mig och göra er glada! :)

Skellfteå

Ja alldeles strax drar vi igång!

Kom till oss på Hotell Aurum, Skellefteå och gör ditt besök! Det kommer bli grymt!
Ring och boka in dig du med! 020 123 222

Jag och maria låg och mös ner oss i massagestolarna med ett gals vin igårkväll som avslutning på dagen! Urskönt, men båda känner av det idag! men det kommer gå fint ändå! :) Vi fick oss vars en omgång :)

9h panik

Nu kommer jag ha 9h panik innan jag sätter mig för att åka till Skellefteå över helgen igen på jobb för The Studio
jag kom nyss hem från jobbet - som vi har storstädat, eller iaf vissa av oss! Det ska som vanligt bli roligt att åka med mina kära kollegor och även få träffa mina Tourare :)

Är du i stan, Skellefteå, och vill unna dig lite extra glamour i helgen så ring och boka in dig hos oss! 020-123 222
Du hittar oss på hotell Aurum!


Bild tagen från www.thestudio.se


något som jag gillar

något som jag gillar skarpt är att MQ får ny sambo! MANGO flyttar in!

jag hoppas mq gör fin plats till mango och att dom trivs tillsammans ett bra tag!


frisördocka?

Jag kom på det igen, har tänkt på det innan med! jag vill ha en sån frisör docka så jag kan öva uppsättningar på.

Någon som vet var man kan få tag i en för ett vettigt pris?


   


tror jag dog

Oj vad jag blev trött på två röda! Har varit o jobbat i malmö idag. Har haft en mysig dag på jobbet - allt har gått så smidigt! hade dom två sötaste kunderna med, dansat o lekt med dom en hel del! Kanske därför jag e trött! dansat massor o haft mig, tog en show med johanna med! :) Allt toppades med att fina johanna körde mig hem, nawe! En dag fylld med goa kollegor och härliga kunder så mår jag toppen! Morgondagen kommer nog inte bli sämre! :)


österlen igen

nu är jag tillbaka på österlen igen efter två intensiva dagar i malmö, helt slut!! Sov lite på tåget tillbaka från malmö idag sen iväg till ystad igen o kolla rekvisita inför ett jobb.. puh! påvägen hem stanna jag till hos familjen Karakitsos på middag o skitsnack! I like!

Blir nog ingne större utgång ikväll - tidigt jobb imorgon i malmö igen!
Vad ska du göra ikväll?

fina fötter

åh nu tror jag nog alla är extra sugna på att dra fram det extra färgklickarna ur sin garderob!
Min första tanke går till skor - få ha på sig lätta skor som vi annars nu skulle halka med på nolltid 

 HM  349,00sek  asos.com £50,00  asos.com £45,00  
asos.com  £25,00   asos.com  £40,00


photoshoot

ja imorgon blir det nytt uppdrag som ska utföras! Ser fram emot det väldigt mycket! Det ska bli spännande! dags o lägga fram o göra iordning kläder & smink inför morgondagen. helt ärligt så har jag inte packat upp allt från helgen i Skellefteå! Lite dåligt av mig, men kom ju inte hem förrän inatt egentligen.. var hemma om i tisdagskväll bara lämna av väskan och sova 45minuter sen klä om och iväg på nya äventyr.. =)


by L



Style by me


spring till H&M

  

Sa ju igår att HM nu kör en kanon kampanj med 100sek rabatt på alla jackor o kavajer! (max 2 / kund )
Dessa två blev mina va! Det var ganska utrensat redan, men jag var lyckligt lottad - 2 snyggningar för 500sek, its a wrap

världens bästa lillasyster

Idag har jag varit världens snällaste. Har precis färdigt städat min brors lägenhet till när han och hans tjej kommer hem ikväll drån att ha varit i Barcelona några dagar!

En liten snittbukett och en flaska rött står på bordet med


100sek rabatt

gjorde en sväng om på stan idag och fyndade lite på H&M - dom har nämnligen 100sek rabatt på att kavajer o jackor!! kanon! Det blev två kap för min det , visar sen!

jakt

Ja nu ska jag ut på tigerjakt på stan lite innan jag tar tag i denna lägenheten.
Ja det få bli en ny vårjacka hoppas jag på. Kan dock inte riktigt bestämma mig vad jag sk satsa på?
Skinn? Jeans? kamoflage? Kavaj? Creame? Grå? Svart? Detaljerad? Clean?

Vad ska ni ha för vår jacka?


Jag mår lite dåligt över att jag inte har något par solglasögon här..


hemmaplan

Då var jag hemma igen efter en helg i Skellefteå del 1 - ja, du hörde rätt vi kommer tillbaka! Hela härliga gänget!! Det har varit super härligt i helgen och ser fram emot fler tourer! Kolla om vi kommer till en stad nära dig!

   
Bilderna tagna från www.aveny.se/chung

Hade ju finfina planer på att ta bilder och så ihelgen för att kunna visa er lite om hur jag har det när jag är på tour..det gick ju lagom bra. Som tur är har jag en vettig kollega som har huvudet på skaft - Chung! Fick även äran att sminka henne (bild2) vilket jag, enligt henne, borde känna mig väldigt ärad över! Well I am!


Skellefteå



Då är det dags att åka norrut igen, till Skellefteå för att sminka för The Studio.
Kommer vara borta hela helgen kommer hem på måndag igen någon gång!
Ha en trevlig helg alla - för det ska jag ha!
Love L


and it was a fine day

åh, vad härligt det känns! Dagens möte gick urfint och trevligt! :) Detta ska bli så spännande att sätta samman, och bra kommer det förhoppningsvis att bli! :)

Tillbaka till verkligheten. Pratade nyligen med min treviga resekompanjon Ida som också ska med från malmö till skellefteå imorgon! Vi pratade om utrustningen vi fått höra vi ska ha med oss! Det kommer vara utrustingen som kommer med oss istället!! Förstår inte hur det är tänkt när vi två små stackare ska ha med oss allt det där! + vår egen packning! Det får bli taxi från dörr till dörr - synd dom inte kör i hiss eller ända in till incheckning på Sturup.. och inga starka killar är med oss denna gången - får bli lite extra armhävningar ikväll helt enkelt!

Nu ska jag begemig för lite kvalitéets tid med mig kära vän! Vi ska på bio och se Alice i underlandet, eller rättare sagt: Johnny Depp.


im gonna make it a fine day

idag är det ny dag ingen (om du inte märkt det) Denna dagen ska bli spännande! har ett möte i eftermiddag som jag tror kommer kunna bli hur bra som helst! Ser verkligen fram emot det!


Sen så måste jag tvätta klart och packa inför helgen med The Studio on Tour - Skellefteå
(Ring och boka in dig om du inte redan gjort det! 020-123 222)




önskemål?

Jag har lite tankar om hur jag ska utveckal denna bloggen för mitt och framförallt ert bästa!
Vad vill ni se mer av? Som ni antagligen märkt så lägger jag ofta ut något av mina styling bilder. Vill ni se mer om makeup? Eller kanske ännu mer styling?

Vad har du för önskemål?

Lämna en kommentar om vad du vill eller om du helt enkelt tycker det är bra som det är!?!


resten av veckan

Vad står på schemat idag?
Lite, eller en hel del administrativt arbete
Förbereda inför morgondagens möte - kanske släpper en grym nyhet imorgon!
Fixa inför helgens Tourné - Skellefteå blir det då som ska få leka modell! Då åker jag med The Studio och kör där hela helgen fredag - söndag. Har du inte bokat tid och vill vara med och bli sminkad (av kanske mig) sen fotograferad av någon av våra grymma fotografer - helt enkelt få chansen att ha det bästa proträttet hemma på väggen kan du boka tid på 020 - 123 222. Alla är välkommna!



måndag för tionde gången iår


då var den 10de måndagen för iår avverkad. Har hunnits med en hel det på denna dagen ändå!
har haft strul med internet hela dagen så därför inte kunnat göra något vettigt bloggande- inte för att detta kanske blir så givande med tanke på att jag är galet trött nu! bättring imogon!

Men vill iaf hylla alla kvinnor idag och att våren verkligen är i luften nu - no kiddin!

/L

Kvps bröllop

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.1908560/sa-fick-magnus-sin-pernilla

=)


När två blir en

Idag var det en väldigt vacker dag! Så vackert att jag fick ta några sekunder att läggar tankarna bort från vad jag åskådade för att inte låta mina tårfyllda ögon läcka!

Pernilla + Magnus = Sant

Idag var det då äntligen dags för dom att äkta varandra efter allt tjosan! Kvällspostens vinnare av tävlingen: "Bröllopet" var nu framme vid altaret på Trädgårdsmässan i Malmö. Jag var självklart där och kollade på bruden ( som jag sminkade ) och hennes familj. För nu är det verkligen sant, och det är dom två, och jag hoppas innerligt att det vara för evigt!
Vilka underbara människor, vilken underbar familj! idag fick jag äntligen träffa alla, så fina! Allt var så vackert!
Självklart så glömde jag min kamera så fick bli bilder med min mobilkamera så länge, och den är ingen höjdare som ni kommer se, men vad gör man inte!




       


är det verkligen tillåtet?

Idag har det varit ny dag och nya härliga friska tag! Ny planeringa och nya uppdrag! Blir Skellefteå nästa helg - är det tillåtet att ha så roligt jobb? Det är så jag knappt förstår själv hur roligt jag har på mitt jobb, och det är verkligen mitt jobb, ett jobb som jag själv skapat mig! Är det så det är? Är det sanningen? Helt underbart!

Och imorgon är det slutfinishen på ett superkul projekt jag varit med i - låter hemska att kalla det projekt, det är trots allt ett bröllop! Pernilla ska få sin Magnus och Magnus ska få sin Pernilla (Ni kan läsa om allt det härhttp://kvp.expressen.se/nyheter/1.1869331/brollopstartan-fixad-for-kvp-s-brollopspar)Jag har även blivit inbjuden på själva bröllopet som kommer äga rum på trädgårdsmässan i Malmö, självklart vill jag vara på plats för att se vigseln efter allt! :) Kom och kolla du med!!


ÖsterlenMagasinet, sidan 26

Här http://iqpager.quid.se/iqpager.aspx?currentUserRepositiory=User542157000&language=sv&pagerid=1091 är länken till uppslaget till reportaget om mig idag..
Enjoy!

Tänkte igen uppdatera er om mina kontakt uppgifter om ni vill nå mig gällande något uppdrag!

[email protected]


/L


precis som det ska vara

Som sagt sen innan så var jag med i en liten lokal tidning här idag! Det har redan gett lite resultat, glad för minsta lilla! Kommer bli helt fantastiskt detta! Har ett stort leende på mina läppar - precis som det ska vara!


Tidningsprofil

Idag damp vår kära lokaltidning Österlen ;agasinet ner i brevlådan! Och där på sida 26 - där befann hon sig, JAG :) Ett reportage om mig och mina färdigheter! Är väldigt nöjd med reportaget! Kommer att länka till det så fort det kommer upp på deras hemsida!



väntar på våren

Väntar och längtar så otroligt till våren.
Längtar tills vi kan, utan att vara livrädda för att halka och slå ihjäl oss på isen, gå med klackarna till vardags.
Jag längtar efter slitna jeansshortsen i tusen olika kombinationer.
Jag längtar tills våren går över till heta sommmarnätter.
Jag längtar tills våren kommer och tar oss alla med storm - igen


minus 27

   

Från torsdag till måndag var jag och ett härligt gäng uppe i norrland, närmare bestämt i Luleå för att köra en Tour där för The studio. inte bara fick jag en massa härliga kollegor och kontakter, möttes också av 27minus grader. tack och lov var det mesta dels vindstilla och vackert!! Där vi bodde på Hotell & Konferance nordkalotten var det Mimmi & reine i fjällen kännsla på det, välldigt mysigt - trost uppstoppade björnar och vargar och andra djur lite överallt!

Lite jobb gjorde jag med, eller inte bara lite, ganska mycket och kul varenda sekund av det! Denna helgen sminkade jag med The Studio´s egna sminkmärke (som ni förövrigt borde ta en extra koll på - många roliga färger och sätt att jobba med). Åker på tourer överallt i Sveriges land - kanske kommer till en stad nära dig snart?


Arvidsjaur - det nya svarta

Ligger på mitt hotellrum och inser att helgen är över, vi har bannemig redan jobbat igenom oss detta! :)
Klockan är 01.40 oh jag känner att lite sömn hade varit fint innan det är upp igen och mot flyget till skåne igen. jag är magiskt trött efter tre INTENSIVA dagar här i det kalla Luleå. Jag kommer att berätta om helgen när jag är hema igen för nu vill jag bara blunda, ska bara gå och sminka av mig.. faktiskt jobbigt just nu.
Sov sött! / En trött och lycklig Linnéa

RSS 2.0